SANA & ŠKMER 13. svibnja slave Svjetski dan hummusa uz kreativnost i uživanje….prijavite se

“Pozivamo i ovog svibnja članove ŠKMER-a da se sa Sanom pridruže uživanju u vjerojatno najboljem namazu na planetu, hummusu, te da s obožavateljima diljem svijeta, obilježimo 13. svibnja, njegov dan. Kako se ne možemo družiti na radionicama u Kuharskoj Akademiji ŠKMER-a kao prošle godine, možemo biti kreativni i uživati doma!” – poručili su naši koprivnički partneri Sana delikatese.

Kako? Za to se pobrinula Sana! Naime, priredili su vrijedne poklon pakete članovima ŠKMER-a s prijavom do 8. svibnja na mail naše koordinatorice projekata Nives Delić (nives@skmer.hr) s točnom adresom i brojem mobitela. Uključeni u akciju pozvani su da snime video ili fotografiraju jela s hummusom te ih tijekom svibnja  objave na svojim profilima na društvenim mrežama s hashtagovima: #sanadelikatese #sanahummus #uživajzdravo #najboljinamaz #sanatahini #hummuslover #hummusday.

“Pozivamo na kreativnost sve naše članove koji se s tisućama obožavatelja hummusa žele u toku svibnja pridružiti uživanju u ovom fantastičnom namazu. Svi koji se jave će od Sane na adresu dobiti bogat i ukusan Sana paket vrijedan 300 kuna. Bit će tu hummusa za one koji žele jednostavno i brzo uživati u hummusu na kruhu, s krekerima ili kao dip uz povrće, a ako naše kuhare uhvati kreativnost pa s hummusom požele isprobati razne recepte bite će dovoljno i za to.  Kome se pak hummus toliko svidi da poželi isprobati može li napraviti finiji hummus nego Sana? U paketu šaljemo i Tahini, sezamovu pastu koja je jedan od osnovnih sastojaka hummusa. Također, pozivamo sve da podijele s nama svoje uživanje u hummusu, tijekom svibnja označe fotografije na društvenim mrežama (#sanadelikatese #sanahummus #uživajzdravo #najboljinamaz #sanatahini #hummuslover #hummusday ) i pridruže se tisućama obožavatelja ovog fantastičnog namaza diljem svijeta” – dodali su iz Sane.

https://sana-delikatese.hr/kategorija-proizvoda/namazi-i-prilozi/hummus/

Scroll to Top