ŠKMER Akademija platforma je stalnih izmjena iskustava i unaprjeđenja vještina i znanja svih zanimanja u ugostiteljstvu, mjesto za kuhare i ugostitelje koji se žele usavršavati, kao i za mlade koji tek započinju svoju profesionalnu karijeru. U Akademiji organiziramo posebne edukacijske programe i za konobare, barmene, bariste i pizzaiole.

Nudimo kulinarske treninge za timove lokala, turističkih brodova i OPG-ova, kao i tečajeve za ljubitelje kuhanja, mlade i djecu te osobe starije životne dobi. Kroz programe poučavamo kuhanje u kojem se spajaju baština i svjetski trendovi, zdrave namirnice i ekonomičnost, ono što se uči iz iskustva i na usavršavanjima naših chefova širom svijeta, a ne samo u ugostiteljskim školama i programima prekvalifikacije.

 Na prostoru od dvjestotinjak četvornih metara unutar Kuharske Akademije nalaze se prezentacijska i trening kuhinja. Kuharski kabinet je opremljen vrhunskim profesionalnim uređajima te je prilagođen održavanju praktične nastave. Svi programi Kuharske Akademije izvode se u grupama od 4 do 18 polaznika, ovisno radi li se o master classovima, treninzima, radionicama, tečajevima, prezentacijama ili stručnim predavanjima.

EDUKACIJE, TRENINZI I CONSULTING ZA RESTORANE

Scroll to Top