ŠKMER i Kotányi predstavili suhe marinade bosanskohercegovačkim chefovima

KOTÁNYI SUHE MARINADE bez pojačivača okusa, konzervansa, aroma i bojila, bile su tema prošlotjedne prezentacije za ugostitelje Sarajeva i okolnih mjesta. Demonstracije pripreme jela s ovim vrhusnkim mješavinama za naše partnere vodio je chef Željko Neven Bremec u sarajevskoj Cooking Academiji Nermina Hodžića i hotelu Termag na Jahorini te pokazao optimalna rješenja za kuhinje u sezoni, a pri tom mislimo na jednostavnost upotrebe, izvrsne okuse i standardizirana jela kvalitetom koja trebate u kratkom roku izbaciti gostima. Radi se o proizvodima s isključivo prirodnim sastojcima po recepturama iskusnih chefova, a riječ je o mješavinama za mariniranje mesa, ribe i povrća bez natrij glutaminata, pomno osmišljenima, pa i s već pripremljenim recepturama za olakšavanje rada u kuhinji.

“Prilika je to da upoznate načine za poboljšanje mesnih i ribljih jela, unesete nove okuse u ponudu, ubrzate i pojednostavite pripremu, produžite rokove trajanja, smanjite troškove”, istaknuli su iz Kotányi Hrvatska.

Tvrtka MCI distributer je Kotányija za BiH, a više o njima na linku:

Kotányi

 

Scroll to Top