ŠKMER & TEREZA ALABANDA: Zatražite kuharska ili slastičarska poslovna savjetovanja…naš tim nudi cjelovita rješenja

Usluge poslovnog savjetovanja prilikom otvaranja ili preuređenja ugostiteljskog objekta (restorana, hotela, slastičarnice…), vezano uz poslovne koncepte, izbor i raspored opreme, možete dobiti od ŠKMER-ovih chefova i pastry edukatorice Tereze Alabande.

ŠKMER-ovi chefovi, dugogodišnji voditelji kuhinja i organizacije poslovanja ugostiteljskih objekata, nude kreiranje menua, IN-HOUSE treninge te TAILOR MADE edukacije po vašim potrebama i željama. Za slastičarki konzalting i optimizaciju poslovanja, na raspolaganju vam je, pak, jedna od najboljih hrvatskih slastičarki i ŠKMER-ova stalna suradnica i dio konzalting tima. Naime, Alabanda nudi usluge izrade desertne karte prilagođene konceptu objekta, savjetovanja za odabir opreme te edukaciju osoblja za izradu deserata.

“Zamislimo, otvarate ugostiteljski objekt ili ga preuređujete, ili unaprjeđujete…Riješili ste sve dozvole, papire i papiriće, da su radovi izvršeni na vrijeme, da je sve kao u bajci, a onda – odlučite gostima priuštiti zvjezdani gastronomski doživljaj – u prijevodu – osim vrhunske ponude ‘slane’ kuhinje, služit ćete i vrhunske slastice! No… odjednom saznate da su za pripremu slastica potrebni neki posebni uređaji, pa da morate imati šoker, pa da su slastičarski limovi drugačijih dimenzija od gastro limova, pa…ajme!! Živci su na 200%, bjesomučno pretražujete internet i onda saznate da – na primjer, jedna te ista tvrtka proizvodi ni manje ni više nego 24 razna modela šokera?! Koji Vama treba, kojih dimenzija, koje zapremine..?!! Razlike u cijenama su astronomske, potrošnja struje također, servis, održavanje…upomoć!!” A to su samo šokeri! Što je s konvektomatima, kalupima, nabavom, receptima? Slutim da odgovor znate, zar ne?! Stojim Vam na raspolaganju s 15 godina iskustva u apsolutno svim oblicima i vidovima slastičarskog zanata, od krafne do entremeta, od pjenjače do proizvodnog industrijskog pogona, ukratko – od A do Ž!” – poručila je Alabanda.

Želite li osvježiti ili potpuno izmijeniti jelovnik vašeg ugostiteljskog objekta, kreirati posebnu ponudu ili sami osigurati da vaši djelatnici prvi i svaki idući put pripreme i posluže jelo po vama željenim standardima, na raspolaganju su vam ŠKMER-ove edukacije od 3 do 8 dana. Ovisno o izboru menija i koncepta koji želite primjenjivati u vašem objektu. “Bilo da se radi o fine dining restaurantu, hotelu, jahti, bistrou, gurmanskom street foodu, turističkom brodu, konobi, ili, pak, obiteljskom gospodarstvu, u potpunosti smo spremni odgovoriti na izazove koje donose sve zahtjevnije sezone. Kreirajmo zajedno ponudu koja se zasniva na domaćoj ili široj mediteranskoj tradiciji, svjetskim kulinarskim trendovima i posebnom konceptu koji će vašu gastronomsku ponudu učiniti jedinstvenom, a sve uz poštivanje Zero Waste koncepta i adekvatne nabave. Usluga poslovnog savjetovanja (consulting) s pravim timom donosi puno radosti u zajedničkom radu, te recept za uspješan posao – a koji će se pažljivo koncipirati prema željama vlasnika ili voditelja, te pri tom uskladiti sa zahtjevima i potencijalom tržišta, kao i posebnim kvalitetama i mogućnostima svih članova tima” – navela je Alma Harašić Bremec, voditeljica ŠKMER Kuharske Akademije.

INFORMACIJE & DETALJI:

Edukacije, treninzi i consulting za restorane

+385 99 31989 61

info@skmer.hr

Scroll to Top