SLASTIČARNICA: Ispišite Letter Cake na slatkoj radionici na Valentinovo

17-21 h srijeda, 14. 2. 2024., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Letter, number ili alphabet cake, postala je popularan trend u svijetu slastica sredinom 2010-ih, a napokon je došla na red i u Slastičarnici, jednodnevnim tečajevima za ljubitelje slastica koji se u ŠKMER Akademiji održavaju srijedom.

Ova slastica obično je oblikovana poput slova ili brojeva, a mi ćemo je prigodno za Valentinovo s našim polaznicima pripremati u obliku srca. Ova svečana torta postala je omiljena za obilježavanje rođendana, godišnjica i drugih posebnih događaja, jer se lako da ukrasiti prema prigodi bilo voćem, čokoladnih dekoracijama, šećernim kuglicama jestivim cvjetovima, zlatom, slatkim perlama i konfetama…

– “Slovo torta“ je tek odnedavno postala popularna. Interesantna jer se brojem ili slovom može sasvim lijepo prikazati što se slavi. No, može se raditi u obliku križa, srca ili nekog drugog oblika kojim želite dočarati temu prigode. Za izradu tortu najčešće koristimo prhko tijesto, kako će to biti i na radionici,  a možemo koristiti i obični biskvit. Torta se puni kremom čokolade ili vanilije te se ukrašava ovisno o prigodi, a na našoj Slastičarnici će biti u romantičnim bojama i sa simbolima Valentinova“ – poručila je Ivana Bradarić, pastry edukatorca ŠKMER Akademije.

 

Cijena tečaja je 70 eura, a uključuje kuhanje s profesionalnim pastry chefovima u Kuharskoj akademiji, namirnice, piće, svu potrebnu opremu, recepture i konzumacije svih jela po završetku radionice.

PRIJAVE: 099 319 89 61, info@skmer.hr ili preko formulara na linku:

Tečajevi za ljubitelje slastica

Scroll to Top