SLASTIČARNICA SRIJEDOM: Radionica šah torte u dvije slasne varijante

17-21 h srijeda, 23 ožujka 2022., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Ipak ova torta ne treba izgledati samo kao četvrtasta šahovska ploča, jer može biti i okrugla i pravokutna, a najvažnije je pravilno složiti biskvit kako bi se dobio šahovski uzorak. Torta je to koja traži urednost i preciznost, da se istakne uzorak šahovske ploče koji se izvrsno postiže dobrom vanilijom, čokoladom, tonka mahunama i pistacijom.

Na ovoj ŠKMER-ovoj Slastičarnici s pastry cheficom Antonijom Nikolić polaznicima će se pokazati kako izraditi i pravilno izrezati vrhunski biskvit, a zatim će se polja u jednoj varijanti dobiti twistom čokolade i tonka mahuna, a u drugoj vanilijom i pistacijom. Okusi će se dodatno oplemeniti slatkim začinima koje za sada nećemo otkrivati. Na kraju ove radionice za ljubitelje slastica dobit ćete tortu u dvije varijante koja će biti zgoditak na kućnim slavljima, pa i u ponudi kakvog dobrog restorana.

Cijena tečaja je 450 kuna. Uključuje kuhanje s profesionalnim pastry chefovima u Kuharskoj akademiji, namirnice, piće, svu potrebnu opremu, recepture i konzumacije jela po završetku radionice.

PRIJAVE: 099 319 89 61, info@skmer.hr ili preko formulara na linku:

https://www.skmer.hr/tecajevi-za-ljubitelje-slastica/

#chessboardcake #sahtorta #gastrobajter #slastičarnicasrijedom #SKMERKuharskaAkademija

Scroll to Top