SLASTIČARNICA: U svibnju još četiri slastičarska tečaja

U svibnju smo, vođeni željama naših polaznika, organizirali još četiri jednodnevna tečaja slastičarstva, koji će se održavati svake srijede u ŠKMER Akademiji. Ovaj mali ciklus Slastičarnica, kako prigodno nazivamo te radionice za ljubitelje slastica, nudi se širok raspon tema za početnike, kao i profesionalce koji žele proširiti svoj asortiman, te su također odličan uvod u serijal Slastičarnica New Edition koji vas očekuje od jeseni s našim iskusnim pastry edukatorima i novim temama, pristupima i okusima.

Dakle, srijedom od 17 do 21 sat imate priliku naučiti se modernim slastičarskim tehnikama, tradicionalnom i inovativnom, kako lokalnom tako i globalnom slastičarstvu. Stoga se prijavite kako biste u kreativnom okruženju i u dobrom društvu na zabavan način naučili izradu fantastičnih slatkih zalogaja, koje ćete nakon pripreme s našim pastry edukatorima i degustirati.

  1. BASQUE CHEESECAKE I NEW YORK CHEESECAKE
    • Vjerojatno dva najpopularnija cheesecakea u svijetu. Slični po sastojcima, a različiti po izgledu i okusu.
    • Datum: 8.5.2024., od 17 do 21 sat
    • Cijena: 70 EUR
  2. DACQUOISE SA ŠUMSKIM VOĆEM
    • Biskvit s bjelanjcima i orašastim plodovima, mliječna krema s vanilijom, svježe šumsko voće… Svi ti sastojci čine ovaj osvježavajući, lagan ljetni desert bogat teksturama i okusima.
    • Datum: 15.5.2024., od 17 do 21 sat
    • Cijena: 70 EUR
  3. LEMON TART PATE A CHOUX
    • Voćna košarica ispletena od prhkog i popularnog francuskog tijesta (pate a choux) s dvije varijante modernih princes krafni. Obilje voćnih i drugih osvježavajućih okusa… savršeno za vruće ljetne dane.
    • Datum: 22.5.2024., od 17 do 21 sat
    • Cijena: 70 EUR
  4. KOLAČI BEZ PEĆNICE – NO BAKE DESSERT
    • na repertoaru su bogata čokoladna pita s podlogom od keksa, luksuzna čokoladna krema i šlag, lady fingers, voćni ekleri i sladoledna torta.
    • Datum: 29.5.2024., od 17 do 21 sat
    • Cijena: 70 EUR

Cijena tečaja uključuje: kuhanje s profesionalnim i nagrađivanim chefom u Kuharskoj Akademiji, namirnice, piće, svu potrebnu opremu, recepture i degustaciju svih jela po završetku radionice.

PRIJAVE:

 

Tečajevi za ljubitelje slastica

 

Scroll to Top