SUSHI TIME: Prijavite se na radionicu japanskih jela kojom započinjemo novi ciklus četvrtkom

(četvrtak 17-21 h, 26.10.2023. ŠKMER Kuharska Akademija, Split)

🇯🇵Na jelovniku prve ovosezonske radionice za ljubitelje kuhanja razne su varijante sushija kao što su California handroll, Tiger roll, Spicy tuna roll, Seattle roll, Zen roll.

Upoznat ćete tehnike i metode korak po korak radeći s našim chefovima, kao i pripremu kozica i povrća u tempuri . 🎎

Dodajmo, da prvi sačuvani zapisi o sushiju u Japanu su iz 8. stoljeća, a najčešća je definicija da se radi se o jelu od riže začinjene octom koja se servira sa sirovom ili dimljenom ribom ili pak ukrašena plodovima mora ili povrćem.

🍤Tempuru su, pak, u Japan donijeli portugalski misionara u 17 stoljeću. Radi se povrću, morskim ribama ili plodovima uvaljanima u lagano smjesu za tijesto s ledenom vodom, te isprženima u dubokom ulju koja je postala jedna od glavnih značajki japanske kuhinje.

👉Cijena tečaja je 70 eura, a uključuje kuhanje s profesionalnim i nagrađivanim chefovima u ŠKMER Kuharskoj Akademiji, namirnice, piće, svu potrebnu opremu, recepture i konzumacije jela po završetku radionice.

 

📞📲 PRIJAVE: 099 319 89 61, info@skmer.hr ili preko formulara na

Tečajevi za ljubitelje kuhanja

 

Scroll to Top