SVE IZ MORA: Radionica morskih delicija

Dragi ljubitelji kuhanja, pridružite nam se na jednodnevnoj radionici gurmanskih morskih jela pod nazivom “SVE IZ MORA” koja će se održati u četvrtak, 18. travnja 2024., od 17:00 do 21:00 sati u prostorijama ŠKMER Kuharske Akademije.

Na ovoj radionici naučit ćete pripremati sljedeća jela:

🍽 Grdobina u umaku od pancete s rimskim njokima: Ovo je savršeno uravnoteženo jelo koje kombinira bogati okus grdobine s aromatičnim umakom od pancete, upotpunjeno ručno oblikovanim rimskim njokima koji će se topiti u ustima.

🍽 Dalmatinska buzara (miks školjaka): Buzara je tradicionalno dalmatinsko jelo koje se priprema kuhanjem školjaka u umaku od vina, češnjaka, maslinovog ulja i svježeg peršina. Naučit ćete kako postići savršen spoj svježih sastojaka i intenzivnog okusa mora, a poneke kuharske tajne našeg nagrađivanog chefa Petra Vlaka koji je nedavno osvojio po drugi put titutlu najboljeg kuhara Bisera mora, najvećeg kulinarskog natjecanja u ovom dijelu Europe.

🍽 Srdela u savuru: Savur je tradicionalni dalmatinski način pripreme ribe, obogaćen mediteranskim začinima poput maslinovog ulja, limuna, češnjaka i peršina. Naši kuhari će vam otkriti tajne savršeno priprmeljene srdela koje će vas osvojiti svojim okusom.

I naravno, tu su i punjene lignje s aromatiziranom purom te Korčulanski utopljenici, koji će upotpuniti vašu kulinarsku avanturu kroz okuse Jadrana.

🎉 Na kraju radionice, svi polaznici će imati priliku uživati u degustaciji svojih kreacija.

📅 Datum: 18. travnja 2024.

🕔 Vrijeme: 17:00 – 21:00 sati

📍 Lokacija: ŠKMER Kuharska Akademija

📝 Prijave su otvorene! Za rezervaciju mjesta možete nas kontaktirati na broj 099 319 89 61, putem e-maila na info@skmer.hr ili ispunite obrazac prijave na našoj web stranici:

Tečajevi za ljubitelje kuhanja

Scroll to Top