SVE IZ MORA: Radionica ribljih delicija

četvrtak 17-21 h, 20. travnja 2023., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Za ljubitelje kuhanja pripremili smo bogat jednodnevni tečaj gurmanskih morskih jela. Uz različite tehnike obrade i pripreme ribe, oblikovat će se i kuhati domaći pljukanci, pokazati ćemo tehnike kako bijelu sirovu ribu složiti u tartar te što treba poduzeti kako bi bilo zdravstveno posve ispravna i vrhunskog okusa. Doznati će te tajne pripreme morske pašticade na način chefa, te kako napraviti savršene quiche s lososom i juhu od rakova.

JELA NA RADIONICI;

Pljukanci s plavim rakom i školjkama

Romb u škartocu

Tartar od bijele ribe

Tuna pašticada s rimskim njokima

Quiche s dimljenim lososom i blitvom

Krem juha od rakova

Polaznici će s našim chefovima pripremati jela, a na kraju sve i degustirati. Cijena tečaja je 75 EUR (565,09 HRK), a uključuje kuhanje s profesionalnim i nagrađivanim chefovima u Kuharskoj akademiji, namirnice, piće, svu potrebnu opremu, recepture i konzumacije jela po završetku radionice.

Prijave: 099 319 89 61, info@skmer.hr ili preko formulara na linku:

Tečajevi za ljubitelje kuhanja

 

Scroll to Top