Sve što trebate za Grill Party, spoj ili poslovnu večeru, a niste imali koga pitati…powered by Kotányi

Kako da vaš grill party bude gozba, što je potrebno za elegantnu poslovnu večeru ili, pak, poseban vatreni jelovnik za dvoje, pronaći ćete na linkovima u nastavku teksta. Tu su recepti, pozivnice, plan za goste i nabavu i do tjedan unaprijed, kao i alkemijski složene začinske mješavine i marinade, tajne odležavanja mesa, ribe i povrća, te sve ostalo što će vas učiniti opakim grill majstorom.

Sve to nam je pripremila ekipa Kotányi Hrvatska…Provjerite u nastavku…

👉 GRILL PARTY:

https://www.kotanyi.com/hr/grill-party/#S1-31797

Preuzmite gotove pozivnice, provjerite popis što treba uraditi i isplanirati i nabaviti, a, dakako, tu su recepti, savjeti za pripremu i začini

ČEKIRAJTE POPIS: https://cms-hr.kotanyi.com/wp-content/uploads/2023/05/Checklist-Party-HR-1.pdf

👉 👉 GRILL SPOJ U DVOJE:

https://www.kotanyi.com/hr/grill-spoj-u-dvoje/#32457

Na donjim linkovima pronaći ćete sve o pripremi hrane, ali i kako dekorirati prostor, koju odabrati glazbu za intimnu večer. Tu su recepti i savjeti za uparivanje hrane s pićima.

DEKORACIJE: https://www.kotanyi.com/hr/ukrasite-prostor/

PLAYLISTE: https://open.spotify.com/user/31wtflgeshyj2zmq6h6zorpwfux4

 

👉 👉 👉 PROFESIONALNA GRILL VEČERA:

https://www.kotanyi.com/hr/rostiljanje-s-profesionalcem/

Prelistaje kako složiti poseban jelovnik za elegantnu večeru, odabrati dekoracije na stolu, ukrase za bolju atmosferu, glazbu, upariti idealne aperitive, vina i koktele…

I da podsjetimo…roštiljanje nije samo način pripreme hrane, to je društveno okupljanje koje stoljećima stvara veze i prijateljstva među ljudima, kao i uspomene kojima ćete se rado vraćati.

👉 👉 👉 👉 Stoga, ŠKMER Akademija organizira tailor made edukacije za profesionalce po potrebama objekta, predznanja i polaznika:

AKADEMIJA GRILLA 

👉 👉 👉 👉 te tečajeve za amatere – na kojima se dobro grilla, a i gosti…

Tečajevi za ljubitelje kuhanja

 

 

Scroll to Top