Švicarska poslovna škola koja priprema buduće menadžere za karijere u uslužnom sektoru predstavit će se po prvi put na predstojećem Biseru mora

Na 18. Biseru mora posjetitelji će imati prilike upoznati se s Business and Hotel Management School (B.H.M.S.) iz Luzerna, prestižnim fakultetom za poslovanje, ugostiteljstvo i turizam unutar Bénédict Education Group. Svjetski je to poznata edukacijska organizacija koja svake godine obrazuje preko 16 000 studenata po inovativnim programima i posebnim rješenjima koja studiranje čini kraćim nego je to praksa sličnih učilišta. Njihov informativni punkt u Cooking Areni Bisera mora bit će otvoren svakog dana manifetsacije od 10 do 18 sati, pa želite li se školovati po švicarskim standardima ili, pak, se samo upoznati s njihovim radom, svratitet u Svpetrvs Hotele.

“U B.H.M.S.-u svake godine odabiremo više od 800 studenata iz više od 90 zemalja i pripremamo ih za vođenje međunarodnog poslovanja unutar ugostiteljskog sektora, jednog od najbrže rastućih svjetskih tržišta i segmenata karijere. B.H.M.S. nude niz akreditiranih kvalitetnih obrazovnih programa priznatih međunarodno na dodiplomskoj i poslijediplomskoj razini. Struktura tečaja izgrađena je na šestomjesečnom intenzivnom studijskom programu nakon kojeg slijedi šestomjesečno plaćeno stažiranje u ugostiteljstvu koje organizira i jamči B.H.M.S., što omogućava uspješnim studentima da primijene ono što su naučili u školi u autentičnim švicarskim ugostiteljskim okruženjima” – istaknuli su iz B.H.M.S.-a.

U sklopu škole djeluje i internat s međunarodnim i multikulturalnim okruženjem, tako da u njihovim studentski domovima žive polaznici s više od 90 nacionalnosti. Ponosi su jer takvo okruženje prirodno stvara istinski multikulturalno iskustvo koje potiče i motivira studente da rastu i dijele svoja uvjerenja, što rezultira eksponencijalnim razvojem njihovih osobnih i profesionalnih vještina.

“Na B.H.M.S.-u studenti mogu steći diplomu prvostupnika umjetnosti za 18 mjeseci studiranja uz još 18-mjesečno plaćeno stažiranje. Slično obrazovanje u drugoj švicarskoj školi za menadžment zahtijevalo bi 24 mjeseca učenja plus 12-mjesečno stažiranja. Time B.H.M.S. diplomirani studenti imaju prednost studiranja šest mjeseci kraće dok stječu šest dodatnih mjeseci plaćenog radnog iskustva. Kampus je smješten u središtu grada Lucerna. Svi studentski domovi vrlo su sigurni, imaju direktan pristup javnom prijevozu i pod 24-satnim nadzorom, unutar 10 minuta hoda od učionica i glavnog kampusa” – dodali su s ovog fakulteta.

Jedinstveni 5-tjedni sustav termina B.H.M.S. implementirao je jedinstveni sustav obrazovanja dijeleći semestar od 20 tjedana na četiri mini-semestra od 5 tjedana, s tjednom stankom od studija u svakom semestru. Ovaj sustav omogućuje studentima da se usredotoče na samo 3 do 4 akademska predmeta odjednom umjesto uobičajenih 8-10 i olakšava im upravljanje vremenom.

“Kao rezultat toga, naši  studenti mogu završiti 12-14 akademskih predmeta unutar šest mjeseci bez preopterećenja i stresa,a to je ujedno 6-mjesečni studij nakon kojeg slijedi 6-mjesečno plaćeno stažiranje B.H.M.S. čvrsto vjeruju u praktičan pristup. Stoga se u svim studijskim programima se izmjenjuje šest mjeseci studija sa šest mjeseci zajamčenog i plaćenog stažiranja u Švicarskoj (sa zajamčenom minimalnom plaćom od 2.216,00 CHF) ili u bilo kojem drugom dijelu svijeta, koje prati i podržava naš Savjetnike za karijeru i zapošljavanje i zahvaljujući našoj mreži tvrtki koja se proteže na svim kontinentima. To nam omogućuje povezivanje svih naših studenata s globalnim poslovnim, ugostiteljskim i kulinarskim liderima.. Svi studenti koji završe studij B.H.M.S. imaju podršku naših savjetnika za karijeru i zapošljavanje kako bi pronašli svoje mjesto nakon diplome i imaju pristup platformi gdje mogu ostati u kontaktu sa svojim kolegama iz razreda, dobiti najnovija ažuriranja o industriji, pronaći svoju sljedeću priliku za karijeru među više od 2000 međunarodnih menadžera ponuda poslova koja odgovara skupu vještina, znanju i iskustvu stečenom tijekom studija i još mnogo toga” – poručili su iz Luzerna.

Scroll to Top