Tečaj za amatere – Čokoladne slastice

(četvrtak , 7.veljače 2019., u 17-21 h,  ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split)

Tamna čokolada štiti zdravlje srca, sadrži serotonin i endorfin, daje osjećaj zadovoljstva i ublažava depresiju. U njoj je obilje antioksidansa više nego, recimo, borovnici ili brusnici, a bila tamna, bijela ili mliječna nezaobilazni je sastojak najomiljenijih slastica. Stoga nam u Akademiju stiže otkriti tajne vrhunski čokoladnih deserata Marino Bevanda, mladi pastry chef koji je vodio slastičarske odjele splitskih restorana „Bepa“ i „Zoi“, te danas je zadužen za slatke okuse u restoranu “Olive Tree“. Dodajmo da je stekao certificirani trening poznate francuske kulinarske akademije ”Le Cordon Bleu’ u Francuskoj te u toj zemlji radio u kuhinji restorana ovjenčanog Michelinovom zvjezdicom.

Na radionici za ljubitelje kuhanja idućeg četvrtka s Marinom radit će se:

  1. sirova čokoladna torta s voćem
  2. krostata od bijele čokolade s malinama
  3. čokoladni kruh sa bananom
  4. sjajna bijela glazura
  5. čokoladna torta s kakao glazurom
  6. američki čokoladni keksi
  7. čokoladni macaronsi

Cijena tečaja je 400 kuna, a uključuje kuhanje s profesionalnim i nagrađivanim chefovima u “Kuharskoj Akademiji”, namirnice, piće, svu potrebnu opremu, recepture i konzumacije jela po završetku radionice.

Prijaviti se možete na: mob. 099 319 89 61, mailom: na info@skmer.hr ili preko formulara na linku

https://www.skmer.hr/tecajevi-za-amatere

Scroll to Top