
Osmislili smo zabavno-edukativni koncept kuhanja za građanstvo, koji vam kroz jednodnevne tematske tečajeve kuhanja pruža priliku da otkrijete i usavršite svoj kulinarski talent. Ako smatrate da vaše znanje nije na zadovoljavajućem nivou ili, pak, sasvim dobro snalazite se u kuhinji, kroz jednodnevne tečajeve kuhanja obogatit ćete svoje znanje, otkriti gastronomske tajne i napraviti jela za koja niste ni znali da postoje.
JEDNODNEVNI TEČAJEVI:
SUSHI
TATARI I SIROVE STRASTI
SESAME STREET: BURGERI & CO.
RAVIOLI, TORTELLINI I CANNOLI
GLUTEN FREE
VINA I JELA S VINIMA
PIZZA@HOME
BLAGDANSKA GOZBA
GIN I JELA S GINOM
PUT OKO SVIJETA
GOLI CHEF
ŠPANJOLSKA KUHINJA
GRILLANJE
VALENTINOVO
BIFTEK BEER CLUB
KETO STORY
BISTROMANIJA
VEGAN GOURMET MENU
RIŽOTO
SVE IZ MORA
Mjesto održavanja edukacija: ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split
Rezervirajte četvrtak za delicije iz Kuharske Akademije ŠKMER-a!
*Cijena tečaja uključuje: kuhanje s profesionalnim i nagrađivanim chefovima u Kuharskoj Akademiji, namirnice, piće, sva potrebna oprema, recepture i sve konzumacije (svih jela po završetku radionice :))
**Cijene su izražene u eurima prema fiksnom tečaju konverzije 7,53450 .
Obavezne rezervacije. Eventualne promjene termina, biti će objavljene pravovremeno.
Otkazivanje rezervacije tečaja:
Ako prijavljeni polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 2 dana prije održavanja radionice, uplaćeni iznos je bespovratan.
Također, u slučaju nedovoljnog broja prijava zadržavamo pravo izmjene termina i na to će polaznici biti unaprijed obaviješteni. Polaznik će pritom moći izabrati hoće li kupljenu radionicu iskoristiti za drugu radionicu ili će mu se vratiti ukupan iznos koji je uplatio.
OBRAZAC ZA PRIJAVU
MALO O TEČAJEVIMA
Bistrologija, bistronomija, bistromanija…radionica kojom ćete vašu blagavaonu pretvoriti u gurmanski bistro
četvrtak 17-21 h, 16. ožujka 2023., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2 Gurmanska jela, ona koja objedinjuju vrhunski izgled, izvorne i prepoznatljive namirnice i moderne tehnike …
RADIONICA SLATKIH DIZANIH TIJESTA: Babka, cimet rolice, sirnice i scones
Dizana tijesta mogu se opisati kao smjese koje u svom osnovnom sastavu sadrže brašno, vodu i kvasac. Ovisno o namjeni dodaje im se šećer, sol, …
KETO STORY: Radionica gurmanskih jela koja vode do gubitka kilograma
četvrtak 17-21 h, 9. ožujka 2023., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split Ova radionica za ljubitelje kuhanja temelji se na jednostavnim i učinkovitim receptima keto …