
Pred vama je ciklus jednodnevnih tečajeva pripreme slastica. Slatki tečajevi održavat će se srijedom od 17 do 21 sati, a vodi ih vrsna slastičarka Ivana Bradarić (Brasserie on 7, Split) koja se dokazala kao vrsna predavačica na nizu lanjskih radionica u ŠKMER Akademiji.
Ivana Bradarić, godinama je pastry chef restorana Brasserie on 7 na splitskoj Rivi, a u svijet slastičarstva stigla je iz farmacije, pa njezine slastice osim što objedinjuju moderno s elementima tradicije, imaju i apotekarsku preciznost koja se odražava u slojevitim okusima i iznimnoj estetici. Podjednako joj je važan izgled, okus i originalnost kolača, te smatra da prava slastica uz vrhunska jela chefova posve zaokružuju priču restorana koju gost pamti i vraća ga za stol. U ŠKMER Akademiji vodi Pastry Chef/Akademiju Slastičarstva, a cilj joj je prenijeti polaznicima kako postići optimalnu učinkovitost pri izradi deserata u poslovnom aspektu restorana.
Jednodnevni tečajevi:
DESERTI S JABUKOM: štrudel od jabuke sa prhkim tijestom, crumble sa jabukom i tart tatin
PATE CHOUX
SLATKI BOŽIĆNI STOL: božićni panj i božićni keksi
LEMON TART
Deserti u čaši
Uskrs: torta od mrkve i sirnica
Pavlova sa šumskim voćem
Trajanje: 1 dan, 4 sata, srijedom od 17 do 21:00.
Mjesto održavanja edukacija: ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split
*Cijena tečaja uključuje: kuhanje s profesionalnim i nagrađivanim chefovima u Kuharskoj Akademiji, namirnice, piće, sva potrebna oprema, recepture i sve konzumacije (svih jela po završetku radionice :))
**Cijene su izražene u eurima prema fiksnom tečaju konverzije 7,53450 .
Obavezne rezervacije. Eventualne promjene termina, biti će objavljene pravovremeno.
Otkazivanje rezervacije tečaja:
Ako prijavljeni polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 2 dana prije održavanja radionice, uplaćeni iznos je bespovratan.
Također, u slučaju nedovoljnog broja prijava zadržavamo pravo izmjene termina i na to će polaznici biti unaprijed obaviješteni. Polaznik će pritom moći izabrati hoće li kupljenu radionicu iskoristiti za drugu radionicu ili će mu se vratiti ukupan iznos koji je uplatio.
OBRAZAC ZA PRIJAVU
MALO O TEČAJEVIMA
Naučite se s našim chefovima tajnama jela iz woka, jednog od najzdravijih načina pripreme hrane…prijave su u tijeku
četvrtak 17-21 h, 27. travnja 2023., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split Pripremajte jela od govedine, piletine, povrtne i morske delicije u woku s našim …
SLASTIČARNICA SRIJEDOM: Cannoli Siciliani….radionica slavne karnevalske slastice kojom se veličala plodnost
17-21 h srijeda, 3. svibnja 2023., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2 Cannoli, u prijevodu s talijanskog male tube, tradicionalni su sicilijanski desert za koji se …
RADIONICA KINESKE KUHINJE: Od chow meina, kung pao piletine, do proljetnih rolica i slatkih azijskih zalogaja
četvrtak 17-21 h, 19. siječnja 2023., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split Druga ovogodišnja radionica za ljubitelje kuhanja na temu je popularnih jela Dalekog istoka. …