Pred vama je ciklus jednodnevnih tečajeva pripreme slastica. Slatki tečajevi održavat će se srijedom od 17 do 21 sati, a vodi ih vrsna slastičarka Ivana Bradarić (Brasserie on 7, Split) koja se dokazala kao vrsna predavačica na nizu lanjskih radionica u ŠKMER Akademiji.
Ivana Bradarić, godinama je pastry chef restorana Brasserie on 7 na splitskoj Rivi, a u svijet slastičarstva stigla je iz farmacije, pa njezine slastice osim što objedinjuju moderno s elementima tradicije, imaju i apotekarsku preciznost koja se odražava u slojevitim okusima i iznimnoj estetici. Podjednako joj je važan izgled, okus i originalnost kolača, te smatra da prava slastica uz vrhunska jela chefova posve zaokružuju priču restorana koju gost pamti i vraća ga za stol. U ŠKMER Akademiji vodi Pastry Chef/Akademiju Slastičarstva, a cilj joj je prenijeti polaznicima kako postići optimalnu učinkovitost pri izradi deserata u poslovnom aspektu restorana.

Jednodnevni tečajevi:

Trajanje: 1 dan, 4 sata, srijedom od 17 do 21:00.

Mjesto održavanja edukacija: ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

*Cijena tečaja uključuje: kuhanje s profesionalnim i nagrađivanim chefovima u Kuharskoj Akademiji, namirnice, piće, sva potrebna oprema, recepture i sve konzumacije (svih jela po završetku radionice 🙂

Obavezne rezervacije. Eventualne promjene termina, biti će objavljene pravovremeno.

Otkazivanje rezervacije tečaja:
Ako prijavljeni polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 2 dana prije održavanja radionice, uplaćeni iznos je bespovratan.

Također, u slučaju nedovoljnog broja prijava zadržavamo pravo izmjene termina i na to će polaznici biti unaprijed obaviješteni. Polaznik će pritom moći izabrati hoće li kupljenu radionicu iskoristiti za drugu radionicu ili će mu se vratiti ukupan iznos koji je uplatio.

OBRAZAC ZA PRIJAVU

Tečajevi za ljubitelje slastica

MALO O TEČAJEVIMA

Scroll to Top