TEREZA ALABANDA: Majstorska radionica torti, entremeta i deserata od jagoda u čašicama

22. travnja 2023. (subota, 9 – 15 sati), ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Posljednja majstorska radionica u drugom ciklusu Tereze Alabande u ŠKMER Akademiji, posvećena je desertima s jagodama kako se to radi u visokom slastičarstvu. Ta diplomirana violinistica karijeru profesionalne glazbenice zamijenila slastičarskom i završila edukacije na prestižnoj pariškoj Akademiji kulinarske umjetnostiLe Cordon Bleu” te usavršavanje na “Barry Callebaut Chocolate Academy” u Wiezeu u Belgiji i postala jedna od jedne vodećih domaćih pastry chefica.

“Jagoda za mnoge je kraljica voća okusom i izgledom, najavljuje dolazak ljeta, a slastice od ovog voća su izazovne, privlačne oku i nepcu te neprestani izazov za kreativce – bila za pastry chefove ili ljubitelje slastičarstva. Stoga, na ovom subotnjem master classu pripremat ćemo slatke delicije kojima ćete oduševiti goste u svom domu, kao i u objektu koji drži do sebe” – poručila je pastry maestra Alabanda.

Prva na repertoaru posljednjeg ovosezonskog druženja s Terezom je torta od jagoda s kremom od vanilije, zatim će se pripremati entremet od jagoda i premium dulcey čokolade. Radionica zaključit će se neodoljivim desertima u čašama. Prijavite se i iskoristite priliku da uđete u svijet visokog slastičarstva.

PRIJAVE: 099 319 89 61 ili info@skmer.hr

Slastičarski Master Classovi


CIJENA: 200 EUR (1.506,9 HRK)
Radionice su namijenjene slastičarskim entuzijastima, naprednim amaterima i slastičarima profesionalcima koji se žele dodatno usavršiti.

Scroll to Top