TEREZA ALABANDA MASTER CLASS: Entremet i monoporcije s okusima međimurske gibanice

16.- 17.10.2023., ŠKMER Kuharska Akademija, Split

Na ovom naprednom dvodnevnom master classssu naučit ćete kako napraviti entremet i monoporcije – vrhunsku formu francuskog slastičarstva, a s okusima tradicionalne međimurske gibanice! S Terezom pripremat će se, dakle, mekani biskvit i hrskavi sloj s okusima maka i oraha, jabuke će se kuhati sa začinima, a od sira izraditi kremasti mousse. Nakon toga, pripremat ćete sjajnu glazuru i temperirati čokoladu za atraktivne ukrase kako bi kreacije zaokružile haute patisserie priču kakvu nam inače Alabanda želi prenijeti na temelju.

Master Class namijenjen je slastičarskim entuzijastima, naprednim amaterima i slastičarima profesionalcima koji se žele dodatno usavršiti suvremenim tehnikama.

 

cijena: 250 EUR (1.883,63 HRK)

PRIJAVE I INFORMACIJE: 099 319 89 61, info@skmer.hr ili online:

Slastičarski Master Classovi

 

Scroll to Top