16.- 17.10.2023., ŠKMER Kuharska Akademija, Split
Na ovom naprednom dvodnevnom master classssu naučit ćete kako napraviti entremet i monoporcije – vrhunsku formu francuskog slastičarstva, a s okusima tradicionalne međimurske gibanice! S Terezom pripremat će se, dakle, mekani biskvit i hrskavi sloj s okusima maka i oraha, jabuke će se kuhati sa začinima, a od sira izraditi kremasti mousse. Nakon toga, pripremat ćete sjajnu glazuru i temperirati čokoladu za atraktivne ukrase kako bi kreacije zaokružile haute patisserie priču kakvu nam inače Alabanda želi prenijeti na temelju.
Master Class namijenjen je slastičarskim entuzijastima, naprednim amaterima i slastičarima profesionalcima koji se žele dodatno usavršiti suvremenim tehnikama.
cijena: 250 EUR (1.883,63 HRK)
PRIJAVE I INFORMACIJE: 099 319 89 61, info@skmer.hr ili online: