TEREZA ALABANDA MASTER CLASS: Potpuno čokoladni Mille-Feuille

6.& 7. studenog 2023., 9-15 h, ŠKMER Kuharska Aakdemija, Jobova 2, Split
Izrada lisnatog tijesta s maslacem je posebno umijeće koje zahtijeva strpljenje i preciznost. Na ovoj dvodnevnoj majstorskoj radionici s Terezom Alabandom naučit ćete kako napraviti čokoladno lisnato tijesto, a zatim ga oblikovati i ispeći za desert imena mille-feuille – u prijevodu s francuskog “tisuću listova”. Ukusna je pravokutna slastica koja se sastoji od tri sloja hrskavog lisnatog tijesta između kojih će biti čokoladna krema, a dekorirat ćemo je ukrasima od temperirane čokolade.
Znanje s radionice kako o samim receptima, tako i o slastičarskim konceptima i tehnikama, polaznici mogu primijeniti kod kuće, ali i u ugostiteljskim objektima koji se žele istaknuti drugačijom ponudom te hotelima.

👉CIJENA: 250 EUR (1.883,63 HRK)

☎📱📞PRIJAVE: 099 319 89 61 ili info@skmer.hr

Slastičarski Master Classovi

Scroll to Top