TRAVANJ U ŠKMER AKADEMIJI: Termini tečajeva i kulinarskih treninga

Za sve kulinarske entuzijaste i profesionalce, donosimo bogat program radionica u travnju! Rezervirajte svoje mjesto i pridružite nam se u ŠKMER Akademiji!

🍰 SLASTIČARNICA: Tečaj Pavlova torte sa šumskim voćem

📅 Srijeda, 10. 4. 2024. 🕔 17:00 – 21:00 h

Ova slastica, nazvana prema čuvenoj ruskoj balerini Anni Pavlovi, svojevrsna je oda eleganciji i umjetnosti, kao i gurmanski izazov. Naša pastry chefica Ivana Bradarić će vas provesti kroz sve korake pripreme ove legendarnog deserta, otkrivajući vam tajne i trikove kako postići savršenstvo u svakom zalogaju.

Cijena po polazniku: 70 EUR

Tečajevi za ljubitelje slastica

🍚 TAJNE PRIPREME SAVRŠENIH RIŽOTA

 📅 Četvrtak, 11. 4. 2024. 🕔 17:00 – 21:00 h

Pozivamo ljubitelje kuhanja na radionicu posvećenu umjetnosti pripreme rižota. S našim chef edukatorima pripremati će se:
• Zeleni rižoto s porilukom, brokulom, blitvom i špinatom, poslužen s pjenicom od parmezana
• Rižoto s plodovima mora za svježinu i bogatstvo okusa
• Teleći rižoto, klasična varijacija s jednostavnošću i bogatim okusom
• Rižoto od cikle sa sladoledom od kravlje skute
• Riža puding za desert

Cijena po polazniku: 70 EUR

Tečajevi za ljubitelje kuhanja

 

🐟 SVE IZ MORA: Tečaj morske kuhinje za ljubitelje kuhanja

📅 Četvrtak, 18. 4. 2024. 🕔 17:00 – 21:00 h

Na ovoj radionici naučit ćete kako postići savršen spoj svježih sastojaka i intenzivnog okusa mora, a i poneke kuharske tajne našeg nagrađivanog chefa Petra Vlaka koji je nedavno osvojio po drugi put titulu najboljeg kuhara Bisera mora, najvećeg kulinarskog natjecanja u ovom dijelu Europe.

Na jelovniku su:

🍽 Grdobina u umaku od pancete s rimskim njokima:

🍽 Dalmatinska buzara (miks školjaka

. 🍽 Srdela u savuru

🍽punjene lignje s aromatiziranom purom

blatski utopljenici za desert

Cijena po polazniku: 70 EUR

Za rezervaciju mjesta možete nas kontaktirati na broj 099 319 89 61, putem e-maila na info@skmer.hr ili ispunite obrazac prijave na našoj web stranici: https://skmer.hr/tecajevi-za-ljubitelje-kuhanja/

🍮 ČETVERODNEVNI TRENING: Restoranski deserti

📅 16. – 19. 4. 2024. 🕘 09:00 – 15:00 h

Pozivamo slastičare i chefove u restoranima da se pridruže našem intenzivnom treningu restoranskih deserata! Trening je osmisljen kako biste savladali pripremu atraktivnih slastica s više komponenata te kako ih unaprijed pripremiti da možete postići savršen plating u kratkom vremenu.

🍫 Odabrani deserti:

  1. Chocolate stone – monoporcija koju ćemo servirati kao a la carte desert.
  2. Millefeuille s jabukama
  3. Sticky toffee puding
  4. Ravioli s malinama i jagodama
  5. Tutti frutti s bijelom čokoladom
  6. Paradižot a la carte
  7. Lemon tart – monoporcija servirana kao a la carte desert
  8. Dekonstruirani ledeni vjetar

Cijena po polazniku: 550 EUR

📝 PRIJAVE: +385 99 319 89 61 / info@skmer.hr

ONLINE PRIJAVA: https://skmer.hr/slasticarski-master-classovi/

 

 🍳 DORUČAK A LA CARTE 📅 25. & 26. 4. 2024.

Napredni kulinarski trening će vam pružiti priliku da usavršite umijeće pripreme raznovrsnih, ukusnih i privlačnih À la carte doručaka za restorane, bistroe, kavane te hotele, kojima ćete zadovoljiti i najzahtjevnije goste. Pripremat će se, između ostalog, domaća granola, accai bowl, voćna salata, chia puding, engleski muffin, jaja benedict, francuski tost, avokado start, kao i razni nutritivno izbalansirani smoothieji.

Cijena po polazniku: 320 eur

📝 PRIJAVE: 📞 099 319 89 61 📧 info@skmer.hr

ONLINE: https://skmer.hr/trening-dorucak-a-la-carte/

 

Scroll to Top