TRENING SPORTSKE PREHRANE: Doznajte u Kuhinji znanja kako spojem nutricionizma i kulinarstva kreirati vrhunsku ponudu za sportaše

18. – 20.9.2023., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Ako ste kuhar, vlasnik ili voditelj hotela ili restorana, konobar koji poslužuje sportaše ili, pak, strukovni nastavnik kuharstva, slastičarstva ili ugostiteljskog posluživanja, u ŠKMER-ovom EU projektu Kuhinje znanja (UP.02.3.1.03.0137) osmislili smo projekt Trening sportske prehrane. Ovladajte pravilnom prehranom u sportu, doznajte kakav utjecaj namirnice mogu imati na izvedbu te naučite kreirati jelovnike za sportaše na priprema ili natjecanjima s dr.sc. Vesnom Bosanac, nutricionistkinjom koja se specijalizirala za prehranu sportaša na stručnom poslijediplomskom studiju pri Međunarodnim olimpijskim odborom.

“Iskreno se nadam da ćemo, udruga ŠKMER, vrhunski chef Željko Neven Bremec i ja, kroz “Trening sportske prehrane”, vama hotelijerima, ugostiteljima i strukovnim nastavnicima kuharstva, slastičarstva i ugostiteljskog posluživanja, uspješno prenijeti znanje o temeljnim principima prehrane sportaša. Cilj nam je da vi, kao važni sudionici uključeni u pripreme i natjecanja sportaša svojim radom doprinesete sportskom uspjehu vaših gostiju. Stoga, želite li steći vrijedno znanje o prehrani u sportu te svoj entuzijazam utkati u uspjeh hrvatskog sporta, prijavite se na trodnevni “Trening sportske prehrane” u Splitu.” – poručila je Bosanac.

Edukacija se, kao što smo naveli, održava se u sklopu EU projekta Kuhinja znanja (UP.02.3.1.03.0137) sufinanciranog kroz program „Učinkoviti ljudski potencijali“ u sklopu Europskog socijalnog fonda kroz koji se razvijaju različiti edukacijski paketi, a među njima i za strukovne nastavnike i mentore u ugostiteljstvu kao što je ovaj. “Trening sportske prehrane” objedinjuje niz teoretskih i savjetodavnih cjelina koje će se odmah isprobati i u praktičnom dijelu pripremom jela po napucima ove vrsne nutricionistkinje što godinama surađuje s klubovima pojedincima i sportskim savezima. Polaznici će dobiti i konkretne odgovore kako unaprijediti ponudu i komunikaciju za potrebe gostiju iz svijeta sporta koji često vrlo značajnu čine okosnicu izvansezonskog ugostiteljstva.

CJELINE EDUKACIJE:
✅ Nutritivni sastav različitih skupina namirnica (žitarice, povrće, voće, meso, riba, jaja i sir, mlijeko, jogurt i srodni fermentirani nezaslađeni mliječni napici, masti) i njihova korist za sportaše,
✅Kreiranje ponude jela (predjela, glavna jela, deserti i međuobroci) za sportaše na pripremama, načini prezentacije i posluživanja,
✅ Kreiranje ponude jela (predjela, glavna jela, deserti i međuobroci) za sportaše na natjecanju, načini prezentacije i posluživanja,
✅kako unaprijediti ponudu jela za sportaše u restoranu ili hotelu,
✅Komunikacija sa sportašima/trenerima/liječnicima/klubovima

PRIJAVE: 099 319 89 61 / info@skmer.hr

ONLINE:

Trening sportske prehrane za profesionalce u ugostiteljstvu i hotelijerstvu te strukovne nastavnike


TERMINI:
✅18.9.2023. – 15:00 – 21:00 h
✅19.9.2023. – 09:00 -15:00 & 17:00 – 21:00
✅20.9.2023. – 09:00 – 15:00

Projekt Kuhinja znanja su sufinancirali Europska unija iz Europskog socijalnog fonda te Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.532.220,16 HRK, od čega je 1.279.693,52 HRK osigurano iz Europskog socijalnog fonda te 176.768,57 HRK iz državnog proračuna Republike Hrvatske.
Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija.

kUHINJA ZNANJA lenta

Scroll to Top