Treninzi i master classovi za chefove, strukovne nastavnike i druge profesionalce u ugostiteljstvu…od haute cuisine do optimiziranja poslovanja

Pročitaje u objavi iz Slobodne Dalmacije o aktualnim ŠKMER-ovim master clasovima i treninzima za profesionalne kuhare, slastičare, F&B managere, strukovne nastavnike i mentore o modernim tehnologijama u kuhinji, poslovnim savjetovanjima, općenito jačanju kompetencija u ugostiteljstvu.

https://slobodnadalmacija.hr/split/skmer-ovi-treninzi-i-master-classovi-za-chefove-strukovne-nastavnike-i-druge-profesionalce-u-ugostiteljstvu-od-haute-cuisine-do-optimiziranja-poslovanja-1259632?previewBeforepublishing=1

Riječ je edukacijama koje razvijamo u okviru projekta “KUHINJA ZNANJA”/Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I. Sufinancira ju ga Europska unija iz Europskog socijalnog fonda te Ured za udruge Republike Hrvatske.

Ukupna vrijednost projekta Kuhinja znanja (UP.02.3.1.03.0137.) iznosi 1.532.220,16 HRK, od čega je 1.279.693,52 HRK osigurano iz Europskog socijalnog fonda te 176.768,57 HRK iz državnog proračuna Republike Hrvatske.

Scroll to Top