Trodnevna radionica deserta zagrebačkog majstora Roberta Hromalića

19. – 21.2 veljače 2020., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Robert Hromalić, vrhunski pastry chef iz Zagreba, ponovo nam stiže u ŠKMER Kuharsku Akademiju održati trening za profesionalne slastičare. Radi se o trodnevnoj intenzivnoj „hands on“ radionici visokog slastičarstva, a torte i tartovi radit će se i u individualno servirani formatima tzv. monoporcijama. Hromalić se školovao u prestižnom pariškom Ferrandiju (Ferrandi – L’école française de gastronomie et de management hôtelier) pod paskom najboljeg voditelja te škole – chefa Stevy Antoinea. Nakon toga Hromalić radio je u Restaurant Le Meurice Alain Ducasses chefom Cédricom Groletom gdje se usavršavao u pravljenju najluksuznijih francuskih deserata koji je odlučio prenijeti u Hrvatsku što odnedavno može probati u zagrebačkom Le Kolaču, boutique slastičarnici i njegovom prvom samostalnom projektu. Hromalić je privukao pažnju sladokusaca, ali i poznavatelja domaće gastronomije prije dvije godine po povratku sa usavršavanja sa svojim izvanserijskim slasticama u zagrebačkom Timeu, a osim toga i kao konzultant boljih domaćih restorana.

Teme:

  1. TORTA OD ČOKOLADE 100%

( biskvit od čokolade, svilena krema od čokolade, mousse od čokolade)

  1. YUZU – MAK TORTA

( Ganache od Yuzua, gel od mente i limuna, krema od bijele čokolade, meringa)

  1. TORTA OD BOBIČASTOG VOĆA I BIJELE ČOKOLADE

( Biskvit od badema, insert od maline, ganache od bijele čokolade)

  1. SEZONSKI TART

(Tart od limuna, Tart od sezonskog voća)

  1. OTVORENA I ZATVORENA PITA OD LISNATOG TIJESTA S BADEMIMA I JABUKAMA

Napomenimo, prvi dan radionice održati će 19. veljače (srijeda) poslijepodne, a treninzi s Hromalićem u četvrtak i petak bit će od 9 do 16 sati. Za sve informacije možete nas kontaktirati na 099 319 89 61 ili mailom na: info@skmer.hr .

Za trening možete se prijaviti i preko formulara: https://www.skmer.hr/treninzi-za-profesionalne-kuhare/

Scroll to Top