U tijeku su upisi u intenzivne škole kuhanja A la Chef i Chef@Home…naučite tehnike od iskusnih i nagrađivanih chefova

Termini:

A la Chef od 17. do 28. listopada 2022., 09-15 h

Chef@Home, utorkom 16-21 h, od 25. listopada 2022. do 31. siječnja 2023.

A la Chef i Chef@Home višetjedni su programi za kuhare početnike, kao i za one koji se od ranije bave kuhanjem i žele postići profesionalnu razinu. Programi su prilagođeni znanjima, iskustvu i vještinama polaznika, a iz godine u godinu unosimo brojne novine u programe te dovodimo vrhunske chefove kako bi vam pokazali atraktivne recepture svjetskih gastronomija kako bi usvojili profesionalne tehnike pripreme i obrade namirnica. Nakon ovih škole kuhanja znanja ćete moći primijeniti u svojoj ili kuhinji profesionalnog objekta.

A la Chef održat će se 17 . do 28. listopada, a škola je organizirana u grupama maksimalno do 12 osoba s vrhunskim chefom, a uključuje opremu, pribor i namirnice. Odvija se tijekom dva tjedna (od ponedjeljka do petka) u profesionalnom kuharskom kabinetu ŠKMER Akademije, u trajanju od 6 sati na dan. Kroz radionice se prolaze sve tehnike pripreme i obrade namirnica te izučavaju sve pojedine grupe. Program nudi i različite sadržaje po razini zahtjevnosti; od osnovne do napredne, a sve ovisno o kandidatu i njegovom predznanju.

Radionice uključuju pravljenje kruha i peciva te pripremu hladnih i toplih predjela, juha, glavnih jela, priloga, salata i deserta. Među ostalim, uče se tehnike moderne gastronomije kao što su gelifikacija, emulgiranje i sferifikacija, ali i tradicionalne metode tipa mariniranja, odležavanja, sporog kuhanja i pečenja.

Chef@Home varijanta je A la Chefa prilagođena zaposlenim osobama koje ne mogu izdvojiti dva tjedna u komadu, pa se ova škola kuhanja održava jednom sedmično (utorkom) tijekom tri mjeseca. Počinje 25.listopada, a vodi je chef Željko Neven Bremec uz gostujuće predavače. Nakon ove škole kuhanja ovladat ćete opremom i kuharskim alatima u vlastitom domu, naučiti spremati namirnice iz svog okruženja i unaprijediti svoja kulinarska znanja do profesionalne razine.

GLAVNI PREDAVAČ: Željko Neven Bremec

Prijavnice za A la Chef i CHEF@HOME nalaze se na linku:

https://www.skmer.hr/skola-kuhanja/

 

Scroll to Top