VALENTINOVO – Radionica za ljubitelje kuhanja s posebnim popustom za parove

četvrtak 17-21 h, 9. veljače ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Želite li osjetiti obilje aroma i afrodizijačkih okusa un jelima koje ćete kuhati samostalno ili u društvu sa svojim partnerom uz naputke naših chef edukatora, prijavite se na radionicu povodom Valentinova. Nema sumnje da ljubav dolazi kroz želudac, pa ovdje nudimo jelovnik s obiljem  sastojaka i kombinacija koji će dobrano probuditi vaše ljubavne snage za najpoznatiji svjetski ljubavni praznik.

Dan sv. Valentina slavi se 14. veljače, prema najrasprostranjenijoj teoriji, u spomen svećenika Valentina iz 1. stoljeća koji je dijelio ruže siromašnima. Pogubljen je tog datuma jer je tajno sklapao brakove vojnika i njihovih zaručnica protiv volje rimskog cara Klaudija koji je smatrao da će im to ometati ratovanja. Prema drugoj priči, ovaj se dan slavi kao praznik ljubavi jer se smatralo da tada započinje parenje ptica.

Kako bilo mi ćemo ga proslaviti bogatim i gurmanskim jelovnikom.

Na  repertoaru su:

– pljukanci s tartufima i biftekom

– svinjski filet punjen gljivama, špinatom i pancetom

– saltimbocca s piletinom

 – ljubavni rižoto od cikle i skute

– kolač od badema i čokolade s jagodom

 

Cijena tečaja je 60 EUR (452,07 HRK) po osobi, za parove 100 EUR (753,45 HRK).

Radionica uključuje kuhanje s profesionalnim i nagrađivanim chefovima u Kuharskoj akademiji, namirnice, piće, svu potrebnu opremu, recepture i konzumacije jela po završetku radionice.

Prijave: 099 319 89 61, info@skmer.hr ili preko formulara na linku:

Tečajevi za ljubitelje kuhanja

Scroll to Top