VERRINES – deserti u čaši (dvije radionice za ljubitelje slastica)

srijeda 17-21h, 1.ožujka 2023., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

srijeda 17-21h, 8.ožujka 2023., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Zbog brojnih upita održat ćemo početkom ožujka dvije iste radionice za ljubitelje slastica na temu deserata u čaši – u svijetu poznatih po francuskom izrazu verrines. Dakle, prijavite se na jedan od dva tečaja koja vodi naša pastry edukatorica Ivana Bradarić (restoran Brasseri on 7, Split). Pripremamo iznimno ukusne i elegantne deserte u čaši koji ne traže puno vremena te daju puno okusa i mogućnosti kombinacija te su vrlo podatni za oduševiti goste.
Slatki verrine najčešće ima tri sloja, a priprema se tako da prvi sloj sadrži kiselu komponentu koja okusne pupoljke navode na srednji sloj koji je glavni okus. Najdonji sloj je, uglavnom, svilen i kremast te nadopunjuje središnju aromu. Verrines poslužuju  i poznati pariški slastičari poput Pierrea Hermea ili Jean-Paula Hévina, a na svoje jelovnike stavljaju i veliki kuhari.

Cijena pojedinačnog tečaja je 60 EUR (452,07 HRK). Uključuje kuhanje s profesionalnim pastry chefovima u ŠKMER Kuharskoj Akademiji, namirnice, piće, svu potrebnu opremu, recepture i konzumacije svih jela po završetku radionice.
☎️ PRIJAVE: 099 319 89 61, info@skmer.hr ili preko formulara na linku:

Tečajevi za ljubitelje slastica

 

Scroll to Top