
Pozivamo članove i prijatelje ŠKMER-a da nam šalju postojeće ili nove linkove, snime svoja videa i fotografije pripreme nekih zanimljivih jela koje bi emitirali na našim kanalima (FB, instagram i YouTube).
Ukratko, pošaljite na mail info@skmer.hr savjete, pokoju malu tajnu ili zgodnu pričicu iz kuhnije, pa i koju rečenicu o sebi, ako želite da vas predstavimo našim pratiteljima.
RECEPTI
KUHINJA ZNANJA: Proteinski brownies – Recept za sportski uspjeh
Edukacijski paket Želim jesti zdravo!/Recept za sportski uspjeh dio je Kuhinje znanja (UP.02.3.1.03.0137.), projekta Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija …
KUHINJA ZNANJA: Video recept šalše sa špagetima od tikvice…tradicija s prstohvatom novog
Edukacijski paket Priprema tradicionalnih prehrambenih proizvoda i slastica dio je Kuhinje znanja (UP.02.3.1.03.0137.), projekta Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija …
KUHINJA ZNANJA: Video recept za rižot prema Zero Waste konceptu
Ove smo godine započeli Kuhinju znanja(UP.02.3.1.03.0137.), središnji je projekt Šefova mediteranskih i europskih regija (ŠKMER), sufinanciran kroz program „Učinkoviti ljudski …
Azijski recept Steve Karapandže za rezance s kozicama
Kuhani rezanci (mein, miàn, noodles) jedan su od ključnih sastojaka kineske kuhinje, a kroz stoljeća postali su neizostavni i u …
BIFTEK BEER CLUB: Završili smo ciklus radionica za ljubitelje kuhanja, od jeseni krećemo s novim iznenađenjima…Tu je i recept za tournedos
Na radionici bifteka u utorak ovaj kraljevski komad mesa uz chefa Petra Vlaka kušali smo u različitim jelima i dobrano …
TARTAR OD SRNETINE od priče do recepta
Donosimo vam recept s Grand Gourmeta 2021, međunarodnog natjecanja konobara, barista i barmena te gastronomskog festivala, održanog početkom prosinca u …
Isprobajte tople koktele: Pet blagdanskih recepata
Topli blagdanski kokteli od biranih žestica Badela 1862 bili tema master classa nedavno završenog Grand Gourmeta 2021. Kako ih napraviti …
(PO)MORSKO JE DOBRO: Palamida u staklenci i na zeca…od priče do recepta
U nastavku (Po)morsko je dobro, projekta kojeg ŠKMER provodi uz potporu Splitsko-dalmatinske županije s ciljem očuvanju gastronomske tradicije vezane uz …
Princes krafne i eklere možete puniti kremom bundeve kako ih radi ŠKMER-ova pastry chefica Ivana Bradarić…od priče do recepta
Kuglof, štrudla, panakota, tiramisu, cheesecake i brownies samo su neke od slastica koje se mogu raditi s bundevom ili bučom. …