
Pozivamo članove i prijatelje ŠKMER-a da nam šalju postojeće ili nove linkove, snime svoja videa i fotografije pripreme nekih zanimljivih jela koje bi emitirali na našim kanalima (FB, instagram i YouTube).
Ukratko, pošaljite na mail info@skmer.hr savjete, pokoju malu tajnu ili zgodnu pričicu iz kuhnije, pa i koju rečenicu o sebi, ako želite da vas predstavimo našim pratiteljima.
RECEPTI
Iskušajte kremasti rižot od cikle i krem sira po receptu naše prošlotjedne radionice
17/04/2023
Iza nas je je još jedna radionica za ljubitelje kuhanja četvrtkom, a ovaj put pozabavili smo se rižotima. Naše ekipa ...
Više → Hobotnica pečena u morskom žalu chefa Nikše Ivičevića Bukare…VIDEO
04/04/2023
Kariola, nekoliko vreća morskog žala, naramak grana za vatru i jadranska hobotnica od oko 3 kg, dostatne su za fenomenalan ...
Više → KUHINJA ZNANJA: Proteinski brownies – Recept za sportski uspjeh
30/08/2022
Edukacijski paket Želim jesti zdravo!/Recept za sportski uspjeh dio je Kuhinje znanja (UP.02.3.1.03.0137.), projekta Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija ...
Više → KUHINJA ZNANJA: Video recept šalše sa špagetima od tikvice…tradicija s prstohvatom novog
22/08/2022
Edukacijski paket Priprema tradicionalnih prehrambenih proizvoda i slastica dio je Kuhinje znanja (UP.02.3.1.03.0137.), projekta Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija ...
Više → KUHINJA ZNANJA: Video recept za rižot prema Zero Waste konceptu
16/08/2022
Ove smo godine započeli Kuhinju znanja(UP.02.3.1.03.0137.), središnji je projekt Šefova mediteranskih i europskih regija (ŠKMER), sufinanciran kroz program „Učinkoviti ljudski ...
Više → Azijski recept Steve Karapandže za rezance s kozicama
14/06/2022
Kuhani rezanci (mein, miàn, noodles) jedan su od ključnih sastojaka kineske kuhinje, a kroz stoljeća postali su neizostavni i u ...
Više → BIFTEK BEER CLUB: Završili smo ciklus radionica za ljubitelje kuhanja, od jeseni krećemo s novim iznenađenjima…Tu je i recept za tournedos
25/05/2022
Na radionici bifteka u utorak ovaj kraljevski komad mesa uz chefa Petra Vlaka kušali smo u različitim jelima i dobrano ...
Više → TARTAR OD SRNETINE od priče do recepta
24/12/2021
Donosimo vam recept s Grand Gourmeta 2021, međunarodnog natjecanja konobara, barista i barmena te gastronomskog festivala, održanog početkom prosinca u ...
Više → Isprobajte tople koktele: Pet blagdanskih recepata
19/12/2021
Topli blagdanski kokteli od biranih žestica Badela 1862 bili tema master classa nedavno završenog Grand Gourmeta 2021. Kako ih napraviti ...
Više →