
Pozivamo članove i prijatelje ŠKMER-a da nam šalju postojeće ili nove linkove, snime svoja videa i fotografije pripreme nekih zanimljivih jela koje bi emitirali na našim kanalima (FB, instagram i YouTube).
Ukratko, pošaljite na mail info@skmer.hr savjete, pokoju malu tajnu ili zgodnu pričicu iz kuhnije, pa i koju rečenicu o sebi, ako želite da vas predstavimo našim pratiteljima.
RECEPTI
TARTAR OD SRNETINE od priče do recepta
Donosimo vam recept s Grand Gourmeta 2021, međunarodnog natjecanja konobara, barista i barmena te gastronomskog festivala, održanog početkom prosinca u …
Isprobajte tople koktele: Pet blagdanskih recepata
Topli blagdanski kokteli od biranih žestica Badela 1862 bili tema master classa nedavno završenog Grand Gourmeta 2021. Kako ih napraviti …
(PO)MORSKO JE DOBRO: Palamida u staklenci i na zeca…od priče do recepta
U nastavku (Po)morsko je dobro, projekta kojeg ŠKMER provodi uz potporu Splitsko-dalmatinske županije s ciljem očuvanju gastronomske tradicije vezane uz …
Princes krafne i eklere možete puniti kremom bundeve kako ih radi ŠKMER-ova pastry chefica Ivana Bradarić…od priče do recepta
Kuglof, štrudla, panakota, tiramisu, cheesecake i brownies samo su neke od slastica koje se mogu raditi s bundevom ili bučom. …
Otvorili smo sezonu radionica kuhanja četvrtkom uz delicije s tartufima, pogledajte galeriju i iskušajte recept za čokoladni mousse s ovom opojnom gljivom
održano 7. listopada 2021., ŠKMER Kuharska Akademija I ove godine sezonu tečajeva za amatere i bonkuloviće četvrtkom započeta radionicom jela …
QimiQ recepture za dip umake koje su osmislili vrhunski chefovi s inovativnom bazom od maslaca
QiQ baza od maslaca je suha mješavina za izradu klasičnog umaka od maslaca, a ovom QimiQ-ovoj proizvodu izazov je jer …
Počnimo roštiljati!…Otkrijte Kotányijeve tajne i trikove
KOTÁNYI je priredio savjete za pripremu hrane na roštilju, recepte i sofisticirane začine za pečenje na žaru koji će vam …
DALMATINSKI PIJAT Priljepci na buzaru…video recept
U morskom plićaku nanari, priljepci (lupari, čuke), dagnje, vlasulje i alge, a na samoj obali grmovi motara, kapara i divljeg …
BRAČKI KLASIK: Salata od janjetine na kvasinu…izvorni otočki recept
Mladi i nagrađivani kuhar Josip Vrsalović, inače iz Gornjeg Humca jednog od najstarijih bračkih mjesta, u ŠKMER Akademiji zna voditi …