
Pozivamo članove i prijatelje ŠKMER-a da nam šalju postojeće ili nove linkove, snime svoja videa i fotografije pripreme nekih zanimljivih jela koje bi emitirali na našim kanalima (FB, instagram i YouTube).
Ukratko, pošaljite na mail info@skmer.hr savjete, pokoju malu tajnu ili zgodnu pričicu iz kuhnije, pa i koju rečenicu o sebi, ako želite da vas predstavimo našim pratiteljima.
RECEPTI
QimiQ recept za zapečene šparoge – proljetna delicija od povrća kojim su se sladili i faraoni
03/05/2021
Šparoga je sezonsko povrće koje se kultirviralo i prije 4000 godina na područje Euroazije, zapisano je da su se njima ...
Više → PRIČA & RECEPT: Trogirska janjetina s bižima u varijanti Vjekoslava Grgantova kao lamb burger uz kreme od graška, mladog luka i ovčje skute
05/04/2021
U domu Vjekoslava Grgantova, na čiovskoj strani Trogira, stare se recepture vraćaju na stolove ili reinterpretiraju u nove. Vjeko je ...
Više → Risotto alla milanese omiljena je i jednostavna delicija koju ćete oplemeniti Kotányi šafranom….od priče do recepta
30/03/2021
Na jednodnevnom tečaju za ljubitelje kuhanje prošlog četvrtka uživali smo u talijanskoj kuhinji uz chefa Željka Nevena Bremeca. Naši su ...
Više → PALMINA SRCA drevna delicija južnoameričkih Indijanaca u jelima Petra Vlaka uz dva recepta
23/03/2021
PALMINA SRCA drevna delicija južnoameričkih indijanaca u jelima Petra Vlaka uz dva recepta Inačice mesnih i ribljih jela s palminim ...
Više → Sanin egzotični recept s palminim srcima
16/03/2021
Palmina srca, iako nama egzotična namirnica, u Južnoj Americi su se konzumirala jednostavno kuhana u vodi i prije dolaska Europljana. ...
Više → Isprobajte recept za paellu s naše radionice španjolske kuhinje uz Kotányijev šafran
15/03/2021
U ciklusu jednodnevnih radionica četvrtkom, chef Danijel Brešić, voditelj sektora u dubrovačkom Admiral Grand Hotelu, proveo nas je gastronomijom Španjolske. ...
Više → Pripremali smo jela američkog juga začinjena Kotányijevim kajenskim začinom…a tu su i dva recepta koja će vas odvesti u Louisianu
09/02/2021
održano 4. veljače 2021., ŠKMER Kuharska Akademija Cajun & Creole kuhinju upoznali smo na radionici za ljubitelje kuhanja prošlog četvrtka. ...
Više → NOVOGODIŠNJI KOKTELI JURE VOJKOVIĆA od priče do recepta
29/12/2020
Dobra i opuštena atmosfera za novogodišnji doček s vašim društvom bit će potpunija, a i dobiti će crtu glamura, ako ...
Više → JUNIOR CHEF: Recept za đumbirove kolačiće kojima možete ukrasiti bor
30/11/2020
Najavljena radionica za djecu i mlade Antonije Nikolić, vrsne slastičarke čije slatke kreacije oduševljavaju na Facebook i Instagram stranicama Love ...
Više →