
Pozivamo članove i prijatelje ŠKMER-a da nam šalju postojeće ili nove linkove, snime svoja videa i fotografije pripreme nekih zanimljivih jela koje bi emitirali na našim kanalima (FB, instagram i YouTube).
Ukratko, pošaljite na mail info@skmer.hr savjete, pokoju malu tajnu ili zgodnu pričicu iz kuhnije, pa i koju rečenicu o sebi, ako želite da vas predstavimo našim pratiteljima.
RECEPTI
NOVOGODIŠNJI KOKTELI JURE VOJKOVIĆA od priče do recepta
Dobra i opuštena atmosfera za novogodišnji doček s vašim društvom bit će potpunija, a i dobiti će crtu glamura, ako …
JUNIOR CHEF: Recept za đumbirove kolačiće kojima možete ukrasiti bor
Najavljena radionica za djecu i mlade Antonije Nikolić, vrsne slastičarke čije slatke kreacije oduševljavaju na Facebook i Instagram stranicama Love …
WIRE 2020: Bremecov video specijal o rožati – jednom od simbola europske gastronomske tradicije
Chef Željko Neven Bremec, predsjednik ŠKMER-a, za 11. međunarodnu konferenciju „Week of Innovative Regions in Europe 2020 (WIRE XI)“ snimljen je za video …
SANA DELIKATESE: Delicija iz kestenovih šuma u receptu s preljevima od sezama i datulja
Sana Kesten pire je stopostotni plod; kuhan i očišćen te pasiran kako bi imao finu strukturu, idealan za pripremu slanih …
VITAMIX by Enzita: Obiteljska tvrtka koja je spojila vrhunske blendere i zdrave namirnice još u prvoj polovici prošlog stoljeća
Od samih početaka 1921. godine, vodeći računa o kvaliteti i inovacijama, Vitamix je uspio postati sinonim za vrhunske blendere i …
QimiQ recept: Mliječne kocke za djecu – Kinder Milchschnitten
Za ovu slasticu treba vam samo 20 minuta, a koristi se QimiQ Classic Vanilija, koji daje kremastiji okus s manje …
GASTRO RIBARNICE BRAČ: Bourguignon tuna
Zbog široke rasprostranjenosti te mesnog okusa, tuna uživa status najpopularnije ribe na tržištu. Njeno meso odlikuje se iznimnom kakvoćom ponajprije …
KOTANYI RECEPT: Jesenska bomba zdravlja…juha od buče iz pećnice s đumbirom
Postoji preko 800 različitih sorti, ali je hokaido buča jedna od najpopularnijih. Pretpostavlja se da izvorno potječe iz Srednje Amerike, …
Sardinijska gozba na prošlotjednoj radionici…od priče do recepta…lignje punjene graškom
održano 15.listopada, ŠKMER Kuharska Akademija, Split Iz prve osvojili smo Sardiniju…dakako, radilo se o radionici za ljubitelje kuhanja, prvoj kojom …