Završen 3. Mediterrean Culinary Arts – najopsežniji ŠKMER-ov trening i edukacija za profesionalne kuhare

Treća generacija polaznika završila je u utorak Mediterranean Culinary Arts (MCA) modul 1 te dobila diplome u našoj Kuharskoj Akademiji. Program su vodili Stevo Karapandža, Hrvoje Zirojević, Željko Neven Bremec, pastry chef Robert Hromalić te gostujući predavač Martin Grubiša, šef kuhinje zdravstvenog hotela Marvie, koji je imao zadatak da polaznike uvede u suvremenu mediteransku gastronomiju bez glutena.
Na ovom ŠKMER-ov najopsežnijem programu utemeljenom na “hdakle, po najvišim svjetskim standardima koji objedinjuju preciznu pripremu i besprijekornu prezentaciju, bili su polaznici od Pule do Dubrovnika, pa i okolnih zemalja.  Zbog zanimanja novih polaznika organiziran je i dodatni MCA ciklus koji će se održati 20.- 31.siječnja 2020., a više o tome možete saznati na našim web stranicama…https://www.skmer.hr/treninzi-za-profesionalne-kuhare/

EDUKACIJU PODUPIRE

Scroll to Top