Francuska kuhinja: Patka

CHEFOVE, PASTRY CHEFOVE, STRUKOVNE NASTAVNIKE  I  VODITELJE JELA I PIĆA

Termin održavanja: 9. i 10.12.2022.

Malo je namirnica koje u gostronomiji toliko povezujemo s najboljim chefovima i restoranima poput patke.
Birane tehnike rada, pažljivi načini pripreme, spajanje okusa s drugim namirnicama i začinima koje zadovoljava najzahtjevnija nepca i prezentacija na tanjuru penju meso patke na kraljevsku poziciju i mi joj se u potpunosti želimo posvetiti.
Edukacija obuhvaća:
  • Tehnike rasijecanja
  • Odabir dijelova mesa za pojedine recepte
  • Tehnike pripreme i termičke obrade
  • Spajanje okusa
  • Sljubljivanje s prilozima
  • Art of plating
Predavač: Željko Neven Bremec
Dan 1: 15:00 – 21:00
Dan 2: 09:00 – 15:00; 18:00 – 22:00

Broj sati: 16 sati
Trajanje programa: 2 dana
Cijena po polazniku: 9.500 kn (1260,87 eur)
**Cijena uključuje opremu i materijale za rad, namirnice, certifikate, smještaj u 1/1 sobama (2 noćenja).

OBRAZAC ZA PRIJAVU


 

Scroll to Top
Malcare WordPress Security