GASTRO HVAR: Nova i jedinstvena riznica premium proizvoda koja je objedinila vodeće dalmatinske proizvođače i distributere u Hvaru

Maloprodajno – veleprodajni centar “GASTRO HVAR” otvoren je prošlog tjedna na samom ulazu u grad Hvar, a riječ je i o tvrtki nastaloj pod okriljem naših partnera CENATURUS d.o.o.,  jednih od najvećih opskrbljivača ribom i morskim proizvodima u Dalmaciji. Nalazi se u zaljevu na jugozapadnom kraju grada, na adresi Miće Marchija 9, a ponudom obuhvaća  širok dijapazon najboljih domaćih i svjetskih proizvoda od svježe ribe, mesa, voća i povrća pa sve do najcjenjenijih domaćih i inozemnih vina, pjenušaca, sireva i tartufa.
Osim palete proizvoda tvrtke CENTAURUS (Gastro Ribarnice Brač), nude se artikli NIRS TRGOVINE, vodećeg hrvatskog distributera sitnog inventara za ugostiteljstvo, te izravnog zastupnika najvećih europskih proizvođača predmeta od stakla, porculana i inoxa (http://nirs.hr).

U Gastro Hvaru objedinjeni sui proizvodi MESNICA ŠKOKIĆ, PUREXA te ZIGANTE TARTUFA, voće i povrće FISTONIĆ, kao i vina distributera ACROBAT.

“Prijestolnica otočkog turizma i najpoželjnija destinacija turista i nautičara je zaslužila prostor na kojem će moći doživjeti okuse Mediterana koji će im ostati utkani kao najljepša uspomena. Hvarani vole reći “stavi parst u more, poveži se s cilin svitom”, a “Gastro Hvar” se novootvorenim centrom pobrinuo da kvalitetom ponuđenih proizvoda stvori vezu  s najboljim dijelovima Mediterana, čija ih je vrijednost svrstala uz bok kulturnog i povijesnog naslijeđa te će nesumnjivo postati  nezaobilazno odredište svih ljubitelja vrhunskih namirnica. Prodajni kanal za ugostiteljstvo HoReCa udružio je snage te na jednome mjestu objedinio vrhunske proizvode  koji će zadovoljiti i  najzahtjevnije ugostitelje te sve kupce, počevši od lokalnog stanovništva preko avanturistički nastrojenih nautičara, pa do turista željnih isprobavanja lokalnih okusa podignutih na svjetsku razinu” – poručili su iz Gastro Hvara.

Kontakt: info.gastrohvar@gmail.com

Tel: +385 91 785 204

Scroll to Top