GRAND GOURMET: Master class „Sirevi u gastronomijama svijeta na francuski način“

22. – 25. listopada 2019., Dalmacija Sunny Hotel, Makarska

Vladimir Vladić, professeur de service et accueil (profesor usluge i prijema gostiju) u državnoj hotelijerskoj školi Lycée “Emilie du Châtelet” u Marne la Vallée, nedaleko od Pariza, stiže nam na Grand Gourmetu 2019 u Makarsku. Održati će master class o primjeni svjetski poznatih francuskih sireva u gastronomiji što podrazumijeva samu prezentaciju vrsta, okusa i karakteristika. Osim toga, ovaj predavač s gotovo 20-godišnjim iskustvom rada u cijenjenoj francuskoj ustanovi za obrazovanje konobara, barmena, sommeliera, recepcionara, sobarica te menadžera u hotelijerstvu i ugostiteljstvu, uvest će nas u sezonsko posluživanje sirevanačine rezanja te kako ih sljubiti s različitim proizvodima kao što su med, marmelada, kandirano, svježe i suho voće te vina. Uskoro ćemo vas dodatno izvijestiti o pojedinostima ovog master classa koji omogućuje dau  gastronomsku priču vašeg objekta prenesete iskustva iz francuske kuhinje.

Scroll to Top