GURMANSKI DORUČCI: Radionica od svjetskih klasika do ekskluziva s pet zvjezdica

radionica: subota 08-12 h, 25. srpnja 2020., ŠKMER Akademija, Jobova 2

Želite li započeti dan uz obilje zdravih okusa, a i naučiti pripremati doručke po receptima chefa Željka Nevena Bremeca za goste ekskluzivnih objekata, svratite u na radionicu gurmanskih doručaka u subotu u ŠKMER Akademiju. Radionica je namijenjena ljubiteljima kuhanja, ali prigoda mladim kuharima i vlasnicima objekata da se upoznaju s jelima koja se za zajutrak iznose pred goste koji žele započeti dan izobiljem i porcijom zdravlja.

Pravit će se QUICHE LORRAINE koju gurmani smatraju jednom od o najfinijih pita svijeta, prhki klasik francuske kuhinje punjen pancetom, sirom i vrhnjem. Bit će tu i PARENA KINESKA PECIVA, nezaobilazni ENGLESKI DORUČAK, talijanska CAPRESE SALATA s mozzarellom i lososom. Tema je i jutarnji specijaliteti hotela s pet zvjezdica BENEDICT JAJA, prema legendi doručak smišljen za bogati newyorški bračni par Benedict koji se prometnuo u svjetski klasik.

Na radionici chef Bremec će vas poučiti bezglutenskim doručcima, a neće izostati niti zdravi svježe cijeđeni sokovi od sezonskih namirnica.

Cijena radionice je 200 kn po osobi, a uključuje pripremu s profesionalnim i nagrađivanim chefovima u “ŠKMER Akademiji”, namirnice, piće, svu potrebnu opremu, recepture i konzumacije jela po završetku. Informacije i prijave na broju: +385 99 319 89 61 i e-mailu: info@skmer.hr.

Scroll to Top