održano 9. – 20. siječnja 2023.,ŠKMER Kuharska Akademija
Dodjelom diploma završen je još jedan ciklus ŠKMER-ove AKADEMIJE SLASTICA, cjeloviti PASTRY CHEF kroz koji nas je provela vrsna splitska slastičarka Ivana Bradarić, voditeljica slastiočarskog odjela restorana “Brasserie on 7” na splitskoj Rivi. Kroz dvatjednu edukaciju ljubitelji slastičarstva te profesionalci koji su došli u ŠKMER Akademiju usavršiti slastičarska znanja, okušali su se suvremenim slastičarskim tehnikama, pripremi tradicionalnih i modernih deserata.

Upoznali su se s načinima prezentacije te pripremom posebnih slastica za različite režime prehrane kao što su bezglutenski i veganski. Program je donio na mnoštvo receptura, a neke će biti iskušane i na jednodnevnim i dvodnevnim tečajevima za ljubitelj slčastica srijedom koje smo nazvali SLASTIČARNICA. Prvi su na redu PATE A CHOUX kolači (1. veljače 2023. – princes krafne, ekleri, Paris Brest), a zatim imate priliku prijaviti se na dvodnevnu radionicu izrade SVEČANE TORTE koja će se održati 3. i 4. veljače 2023.. Više ćete pronaći na linku:
foto: Saša Burić/CROPIX, SKMER
#SKMERkuharskaakademija #pastrychef
#AkademijaSlasticarstva