Kako smo jelima proputovali svijet, prelistajte galeriju fotografija s tečaja kuhanja prošlog četvrtka

održano 18.1.2024., ŠKMER Kuharska Akademija, Split

Na radionici kuhanja u četvrtak recepturama proputovali smo Afriku, Indiju Južnu i Sjevernu Afriku, svratili do Havaja, puno toga naučili i još se više zabavili. Kuhalo se JOLLOF RIŽU (Zapadna Afrika), CURRY (Indija) i LOMO SALTADO (Peru), pripremalo se i TUNA MANGO POKE BOWL, havajsko jelo nastalo na utjecajima daleke Azije. Na kraju smo sve degustirali i zasladili se američkom pitom od marelica.

Idućeg četvrtka, 25. 1. 2024., ulazimo u kuhinju s Golim kuharom; pripremamo ukusna, brza i zdrava jela po konceptima Jamie Olivera…što vas očekuje provjerite na poveznici:

Tečajevi za ljubitelje kuhanja

U u međuvremenu prelistajte foto  galeriju s posljednje radionice Put kroz kontinente koju nam je posnimio Božo Vukičević iz Cropixa…

Scroll to Top