KOTÁNYI SPICES & DRINKS: Priča koja osvaja svjetsku barsku scenu i donosi vam alkemiju ljetnih okusa za dobro raspoloženje

Kotányi, veliki svjetski proizvođači začina s tradicijom od 1881., i ovu godinu svoje začinske priče povezuju s koktelima. Nude nam originalne recepture za barske mješavine s kardamomom, klekovim bobicama, crvenim paprom, kao i brojnim drugim začinima koji se stapaju s finim pićima.

Nedavno je Kotányi, inače strateški partner Šefova kuhinja europskih i mediteranskih regija, u svojoj misiji da nam začini dobro raspoloženje pokrenuo trend “Spice up my drinks” na globalnoj barskoj sceni. Dobili smo niz novih receptura za pića uz spomenute Kotányijeve sastojke (recepte za koktele možete ih vidjeti u prilogu) koje su šire poimanja o koktelima i pretvaraju ih u “eliksire dobrog raspoloženja”.

“Povijest začina je fascinantna. Začini su inspirirali ljude širom svijeta za stvaranjem i kreiranjem ukusnih i uzbudljiva jela. “Spice up my drinks” donio je nove okuse, ali i inspiraciju, raznolikost, uzbudljive recepte i potpuno nova iskustva. Isprobajte nove KOTÁNYI SPICES & DRINKS proizvode i otkrijte harmoniju novih okusa i senzacije. Kardamom, klekove bobice i crveni papar su se pokazali idealnima za trendovska pića kao dodaci ginu, koktelima, pjenušavim vinima, aperitivima i likerima” – istaknuli su iz Kotanyija

KARDAMOM

Karakterističan je po svom intenzivnom i egzotičnom okusu koji podsjeća na eukaliptus.

Egzotičan, pikantno-slatkasti okus će dati dozu elegancije i luksuza vašim pićima.

BOROVICA/KLEKOVE BOBE

ima ugodnu aromu i slatko-gorkasti aromatičan okus koji će začiniti i osvježiti vaša pića.

 CRVENI PAPAR

iznenađuje svojom raznolikošću.

Istodobno je blago –slatkaste arome i papreno osvježenje. Kombinacija individualnih okusa daje vašem piću nešto posebno.

ŠKMER/Gastrobajter

Scroll to Top