MAKARSKA GOURMET EXPO 2019: Tajne kuhinje Miramarea otkriti će nam chef Hamid Hadžić, kuharski virtuoz koji je kuhao svjetskim imenima

21. rujna 2019.,Trg 156. brigade, Makarska

Juneći rostbif s hladnom paštetom pršuta, marmeladom pipuna i divljom salatom kao predjelo, pa janjeći but s pireom od biži i kremom od mrkve u umaku od ružmarina za glavno jelo i kao desert torta Makarana s hladnom kremom od mendula…tri su slijeda kojima će nam se na prvom Makarska Gourmet Expou predstaviti Aparthotel Miramare.

Smješten na poluotoku Sveti Petar i pogledom na središte Makarske, Miramare sa svoje 63 vrhunski uređene sobe je idealno utočište bilo da putujete iz strasti, razonode, poslovnih obveza ili rekreacije. Gostima su na raspolaganju wellness sadržaji i fitness centar u sklopu objekta, unutarnji i vanjski bazen,a da priča bude posve gastronomski dotjerana i s naglaskom na lokalnu gastronomiju od svibnja ove godine za okuse su zadužili chefa Hamida Hadžića, ŠKMER-ovog Ambasadora za Bosnu i Hercegovinu i viteza kulinarstva jugoistočne Europe.

Oko 30 godina Hadžić je radio u sarajevskom hotelu “Holiday Inn” te kuhao za Billa Clintona, Lady Dianu, Kirka Douglasa, Angelinu Jolie, Françoisa Mitterranda, Juana Antonia Samarancha, Recepa Tayyipa Erdoğana i mnoge druge istaknute osobe svijeta, a veliki je znalac i mediteranske kuhinje, posebice dalmatinske. Hadžić, inače je i svjetski kuharski sudac s prestižnom licencom WACS-a (World Association of Chefs’ Societies).

Scroll to Top