MAKARSKA GOURMET EXPO: Nove prijave za odgođenu gastro izložbu makarskih ugostitelja

(21.9.2019.,Trg 156. brigade, Makarska)

Prva gastro izložba makarskih restorana i drugih ugostiteljskih objekata koja je zbog nevremena u svibnju bila odgođena, održat će se 21. rujna.
Dan prije, ove manifestacije koju ŠKMER organizira uz potporu TZG-a Makarska upriličit će se i edukacija za ugostitelje o sljubljivanju hrane i vina, a o pojedinostima ćemo vas pravodobno izvijestiti.

Makarska Gourmet Expo održat će se na makarskom Trgu 156. brigade gdje će se postaviti nekoliko desetaka metara dug stol na kojem će timovi objekata makarske i okolice prezentirati tri slijeda svojih biranih jela. Cilj manifestacije je promocija i podizanje kvalitete ugostiteljske ponude grada Makarske kao jedne od ključnih jadranskih turističkih destinacija, a svi će objekti i njihova jela biti predstavljeni u specijaliziranoj publikaciji Makarska menu 2019 dostupnoj na Internetu.

Stoga pozivamo ugostitelje da svojim izlaganjem osiguraju prezentaciju svoje ponude, objavu u medijima te promociju u dvojezičnom izdanju (hrvatski i engleski) u spomenutoj brošuri.

Pojedinosti:

Rok za dostavu materijala za promociju i objave: fotografije restorana, kratki opis objekta na hrvatskom i engleskom jeziku, fotografije glavnog chefa i receptura je do 4.9.2019. Jela će biti fotografirana na manifestaciji.

Opis

Na Trgu 156. brigade će se postaviti veliki zajednički stol do pedesetak metara dužine na kojem će biti izložena jela ugostiteljskih objekata (restorani, konobe i hoteli) na pladnjevima, tanjurima, u toplim kupeljima i sl., ovisno o vrsti jela.

Svaki od sudionika će u svome objektu pripremiti odabrana jela koja moraju biti u skladu s ponudom ugostiteljskog objekta. Izložba će biti organizirana u tri kategorije:

  1. hladno jelo
  2. toplo jelo
  3. desert

Svaki izložbeni uradak sadržava minimalno 10 porcija s navedenim imenom ugostiteljskog objekta.

DOKUMENTI ZA PRIJAVU:

OPIS I PROGRAM – MAKARSKA GOURMET EXPO 2019

PRIJAVNICA-MAKARSKA-GOURMET-EXPO-2019

Scroll to Top