MEDITERRANEAN CULINARY ARTS BY ALAIN DUCASSE EDUCATION uz renomiranog chefa Mark Guillain-Williamsa

3.-7- veljače 2020., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Iz pariškog Ducasse Education centra stiže nam u našu Kuharsku Akademiju vrhunski edukator i chef Mark Guillain-Williams kako bi polaznike uputio u koncept i ponudu restorana ovjenčanih s 3 Michelinove zvjezdice, a nose ime i dio su brenda Alain Ducassea, jednog od najvećih kuhara današnjice. Guillain-Williams je započeo karijeru u londonskom Ritzu i Fifth Floor Restaurantu. Postao je 2001. godine glavni chef u Angl’Opéra  restoranu Gilles Choukrouna, velikog inovatora francuske kuhinje u Parizu gdje je proveo dvije godine. Zatim se pridružio timu Alain Ducassea kao sous-chef u restoranu Relais Plaza u hotelu Plaza-Athénée. Od 2008. Mark je svoje  vještine i umijeća dokazao kao šef kuhinje Salona Première na Charles de Gaulle aerodromu, a potom se 2011. godine odlučio pridružiti ekipi vrhunskih predavača i chefova Ducasse Education.

Mark Guillain-Williams, između ostalog, otkriti će polaznicima u ŠKMER-u “La naturalité” (naturalness) koncept i tajne kuhinje Alain Ducassea u Plaza Athénée, pariškog središta visoke gastronomije smještenog u Plaza Athénée Hotelu gdje, usput rečeno, novogodišnja večera stoji 1200-1500 eura.

Pogledajte video o ovom restoranu Alaina Ducassea:

Prijave za ovaj specijal MCA treninga su na linku: https://www.skmer.hr/mediterranean-culinary-arts-by-alain-…/

Scroll to Top