OD OŽUJKA NOVI TRENINZI ZA PROFESIONALCE: Buffet, A La Carte, A La Chef te radionice kreativnih jela i za kuhare na turističkim brodovima

U tijeku su prijave za intenzivne treninge za profesionalne kuhare ili one koji to tek kane postati, od kojih dio po prvi put će se održati u ŠKMER Kuharskoj Akademiji. Edukacije su pokrenute kako bi se ispunili rastući zahtjevi tržišta za kvalitetom i globalnom prepoznatljivošću domaće kuhinje, kao i potrebe samih kuhara za usavršavanjem po pojedinim segmentima. Organizirane su za grupe od po osam polaznika, a treninge vode vrhunski i nagrađivani chefovi s bogatim iskustvom.

BUFFET

Broj sati: 40

Termini održavanja: 2. – 6.3. 2020.

Cijena po polazniku: 5.500 kn

Redovni članovi imaju popust 20%

Trening osmišljavanja, pripreme i posluživanja jela na buffet stolu s naglaskom na hotelski segment koji traži atraktivnost, ekonomičnost, zadovoljstvo gosta te pomnu organizaciju rada – od nabave, normativa, optimalnog broja i pravilnog slaganja jela….Ovaj trening posebno je zanimljiv i ugostiteljskim objektima koji se bave cateringom.

KREATIVNA KUHINJA

Broj sati: 24

Termini održavanja: 9. – 11.3. 2020.

Cijena po polazniku: 4.500 kn

Redovni članovi imaju popust 20%

EDUKACIJE ZA KUHARE NA TURISTIČKIM BRODOVIMA

Broj sati: 40

Termini održavanja: 9.-13.3.2020.

Cijena po polazniku: 5.000 kn

Redovni članovi imaju popust 20%

Radi se o intenzivnom treningu na temelju tjednih menua koji objedinjuju pripremu složenih jela s prilozima, umacima i platingom, a edukacija obuhvaća i pripremu po posebnim prehrambenim zahtjevima gostiju kao što su bezglutenski i vegetarijanski obroci. Program obuhvaća sve segmente od nabave, pisanje jelovnika, organizacije rada, do praćenja posebnih trendova u skladu s  mogućnostima dobavljača.

 

A LA CARTE JELA

Broj sati: 24

Termini održavanja: 12-14.3.2020.

Cijena po polazniku: 4.500 kn

Redovni članovi imaju popust 20%


INTENZIVNA ŠKOLA KUHANJA “A LA CHEF”

Broj sati: 70

Termini održavanja: 16.-27.3.2020.

Cijena po polazniku: 5.000 kn

Redovni članovi imaju popust 20%

Kroz 70 sati kod nas ćete naučiti kako odabrati najbolje namirnice, osmisliti jela i menue, izraditi kruhove i tjestenine, pripremiti najukusnije rižote, naučiti tehnike pripreme ribe, morskih plodova, mesa, voća povrća i deserata.

Scroll to Top