PROFBOARD PROFESSIONAL: Best Board in Town…olakšali smo nabavu inovativnih i ekonomičnih danskih daski za rezanje

Profboard Professional već je odavno nezaobilazan kuharski alat u našem kabinetu zbog svoje praktičnosti temeljene na inovativnom dizajnu koji pruža sedam različita opcija potrebnih u profesionalnoj kuhinji. Vrhunska je daska za rezanje, dizajnirana da pruži dugogodišnji užitak kuhanja, a osmišljena i za profesionalne kuhare i za ljubitelje kuhanja. Zbog brojnih upita, potrudili smo se olakšati nabavku Profboarda i omogućiti profesionalcima da u svojim kuhinjama imaju ovaj izniman i dugotrajan dio opreme te ga naruče preko profboard.hrvatska@gmail.com ili pozivom na brojeve na kraju teksta.

Izdržljivi sustavi daski za rezanje koji pomažu u sprječavanju međusobnog onečišćenja

Profboard daske za rezanje proizvode se od 2006. godine u Njemačkoj i Danskoj. Izrađene su od materijala sigurnih za doticaj s hranom, a objedinjuju stabilne bazne ploče (postolja) otporne na deformacije te zamjenjive gornje površine za rezanje u obliku listova. Dostupne su u različitim veličinama i označene bojama prema zahtjevima sigurnosti hrane. Impresivna linija proizvoda Profboard također uključuje daske za rezanje s utorom ili bez njega koje se mogu sklopiti s baznom pločom (postoljem) iz Serije 270.

Zašto je ulaganje u kvalitetnu dasku za rezanje važno

Klik sustav” je kreativno integrirana značajka dizajna koja dugoročno štedi novac. Sustav omogućuje zamjenu površine za rezanje povlačenjem gornjeg lista i postavljanje novog lista na njegovo mjesto jednostavnim klikom, što osigurava optimalnu higijenu i čuva životni vijek daske za rezanje.

Kada se gornji listovi s vremenom izgrebu ili zaprljaju, jednostavno ih zamijenite uz minimalnu cijenu, umjesto da zamijenite cijelu dasku za rezanje. Listovi za rezanje mogu se koristiti obostrano i izrađeni su od visokokvalitetnog polipropilena. Polipropilen je odobren za doticaj s hranom i može se zbrinuti na ekološki prihvatljiv način.

Poanta ovakvih daski je da na baznu plohu se mogu pričvrstiti osam vrsta izmjenjivih reznih listova, a radi se o svim bojama kako propisuje HACCP standard za profesionalne kuhinje.

 

Profboard listovi u 7 boja:

žuti za perad

crveni za sirovo meso

plavi za ribu

bijeli za mliječne proizvode

zeleni za voće i povrće

crni za serviranje

ljubičasti za alergene

Ukratko, za svaku skupinu sirovina treba koristiti list za rezanje druge boje. To osigurava visoku razinu higijene hrane i smanjuje rizik od trovanja kampilobakterom ili salmonelom. Daske se nude i u različitim dimenzijama.

 

Informacije i detalji:

 +385 95 270 5555, email: profboard.hrvatska@gmail.com

www.profboard.eu

Home

Scroll to Top