SLATKI MASTER CLASS TEREZE ALABANDE No 8: Entremets

01 & 02. travnja 2022., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Tema ove dvodnevne hands on radionice, posljednje u nizu u ciklusa Tereze Alabande (petkom 16-21 h i subotom 8-15 h), su entremet od višanja, čokolade i vanilije te entremet od krem sira, naranče, mrkve i badema. Entremet je francuska riječ koja u prijevodu znači “između porcija”, što se odnosi na povijesni običaj u francuskoj kuhnji po kojem se između sljedova servira malo jelo. U današnje vrijeme entremet je naziv za tortu od više različitih slojeva, najčešće biskvita, hrskavog sloja, želea, moussea i glazure. Entremet se smatra jednom od najzahtjevnijih slastica, a kreatoru pruža beskrajne mogućnosti kombiniranja okusa i tekstura, kao i demonstraciju artističkih vještina pri ukrašavanju.

Na radionici s Terezom Alabandom ćemo praviti biskvite, razne vrste krema i mousseva, glazure i želee, a radi se o njezinim originalnim kreacijama.

Cijena dvodnevnog master classa je 1.800 kn, a članovi ŠKMER-a imaju članski popust za profesionalne treninge.

PRIJAVE I INFORMACIJE: 099 319 89 61, info@skmer.hrca koje objedinjuju zdrave komponente i vrhunske načine pripreme.

Dvodnevni slastičarski master classovi Tereze Alabande kroz osam “stavaka”

Scroll to Top