SPLIT GOURMET EXPO 2019 – Gastro izložba restorana na Rivi održati će se dan kasnije od najavljenog

13. listopad 2019., Obala Hrvatskog narodnog preporoda – Riva, Split

Split Gourmet Expo – izložba splitskih restorana, konoba i hotela po treći put održati će se na splitskoj Rivi, samo ne u subotu kako smo najavljivali, nego dan kasnije. Riječ je o manifestaciji kojom se promovira Split kao cjelogodišnja gourmet destinacija izvrsnosti, a objedinjuje gastro izložbu jela splitskih ugostiteljskih objekata, natjecanje i promociju kroz medije te posebnu dvojezičnu publikaciju o samim sudionicima i jelima.

Na Rivi će se postaviti izložbeni stol na kojem će po objektu biti izložena tri slijeda (hladno predjelo, glavno jelo te desert) bilo na pladnjevima, tanjurima, toplim kupeljima koja će nakon ocjenjivanja moći besplatno kušati i posjetitelji manifestacije. O okusu, izgledu i originalnosti jela odlučivat će stručni žiri eminentnih kuhara i gastronomskih stručnjaka, te će nakon izložbe uslijediti i proglašenje najboljih po kategorijama, kao i sveukupni pobjednik manifestacije.


Progr
am split gourmet expo 2019:

10:00 Početak zabavnog programa

10:30 Izlaganje jela na uređenim stolovima

Fotogafiranje izloženih jela i chefova – za potrebe SPLIT menu 2019, publikacije na hrvatskom i engleskom jeziku.

11:00 Ocjenjivanje jela

11:30 Prigodni program na pozornici

12:00 Predstavljanje i podjela jela i vina posjetiteljima

1:00 Proglašenje najboljeg predjela, glavnog jela jelo deserta – te ukupnog pobjednika manifestacije koji će ponijeti plaketu „SPLIT GOURMET EXPO 2019“ – te zavrijediti posebno mjesto i predstavljanje u izdanju “SPLIT menu 2019.” te biti ambasador splitske gastro ponude kroz narednihi 12 mjeseci.

Zajedničko fotografiranje i intervjui sudionika. Pezentacije i degustacije na izlagačkim štandovima.

Više pojedinosti je na linku: https://www.skmer.hr/split-gourmet-expo/

Scroll to Top