SPLIT GOURMET EXPO 2019 – prijave i pojedinosti 3. po redu gastro izložbe i natjecanja splitskih ugostiteljskih objekata

12. listopad 2019., Obala Hrvatskog narodnog preporoda, RIVA,  Split

U tijeku su prijave za 3. Split Gourmet Expo – izložbu splitskih restorana, konoba i hotela na splitskoj Rivi. Riječ je o manifestaciji kojom se promovira Split kao cjelogodišnja gourmet destinacija izvrsnosti, a objedinjuje gastro izložbu jela splitskih ugostiteljskih objekata, natjecanje i promociju kroz medije te posebnu dvojezičnu publikaciju o samim sudionicima i jelima.

Na Rivi će se u subotu (12. listopada) postaviti izložbeni stol na kojem će po objektu biti izložena tri slijeda (hladno predjelo, glavno jelo te desert) bilo na pladnjevima, tanjurima, toplim kupeljima koja će nakon ocjenjivanja moći besplatno kušati i posjetitelji manifestacije. O okusu, izgledu i originalnosti jela odlučivat će stručni žiri eminentnih kuhara i gastronomskih stručnjaka, te će nakon izložbe uslijediti i proglašenje najboljih po kategorijama, kao i sveukupni pobjednik manifestacije.

Više pojedinosti i obrazac za prijavu su na ovom linku: PRIJAVI SE NA SPLIT GOURMET EXPO

 

PROGRAM SPLIT GOURMET EXPO – GASTRO IZLOŽBA

10:00   Početak zabavnog programa

10:30   Izlaganje jela na uređenim stolovima

Fotogafiranje izloženih jela i chefova – za potrebe SPLIT menu 2019 kuharica na hrvatskom i engleskom jeziku.

11:00   Ocjenjivanje jela

11:30   Prigodni program na pozornici

12:00   Predstavljanje jela svim gostima i posjetiteljima

Podjela jela

Druženje uz fine zalogaje i vina

13:00 Proglašenje nagrada – najbolje hladno jelo, najbolje toplo jelo i  najbolji desert – te pobjednika koji će ponijeti plaketu „SPLIT GOURMET EXPO 2019“ – te koji će imati posebno mjesto i predstavljanje u izdanju SPLIT menu 2019. te će biti ambasador splitske gastro ponude kroz narednihi 12 mjeseci.

Slijedi zajedničko fotografiranje i intervjui. Pezentacije i degustacije na izlagačkim štandovima

Scroll to Top