Poziv za osmoškolce…prijavite se na besplatnu radionicu Želim jesti zdravo!

Pozivamo učenike splitskih osnovnih škola da prijave se s prijateljima iz razreda ili ekipom s kojom se druže na besplatnu kuharsku radionicu Želim jesti zdravo!. Tim može imati do 12 članova, a namjera Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija je uvesti polaznike u svijet zdravih namirnica kroz kuhanju cijelog obroka s profesionalnim chefovima u kuharskom kabinetu udruge.

“U suradnji s Gradom Splitom, a u cilju poticanja svakodnevne zastupljenosti zdrave mediteranske prehrane, ŠKMER Kuharska Akademija priprema posebne radionice koja obiluje sezonskim namirnicama koje jačaju imunitet, a jednostavno se mogu spremiti u ukusne i izbalansirane obroke. Na jednu od ovih radionica možete prijaviti sebe i svoje prijatelje te naučiti samostalno pripremiti čitav obrok za sebe i svoje ukućane! Upoznat ćete posebnosti visokovrijednih tradicionalnih mediteranskih namirnica, steći znanja i vještine pripreme obroka, a na kraju i degustirati sve što se skuhalo” – poručila je Alma Harašić Bremec, voditeljica ŠKMER Kuharske Akademije.

Uz kuhanje, polaznici se uče o vrijednostima namirnica, održavanju higijene pri pripremi jela, kao i samom serviranju obroka. Dodajmo, radionice se izvode, a namirnice biraju na temelju stručnih preporuka o zdravoj ishrani i pravilnom razvoju djece.

Za besplatne radionice “Želim jesti zdravo!” možete se prijaviti na mail: info@skmer.hr., a dodatne informacije zatražiti na broju + 385 99 319 89 61. U prijavi potrebno je navesti ime i prezime, dob, školu i adresu sudionika te kontakt telefon i mail adresu.

 

Posljednjih mjeseci ŠKMER je kroz projekte promicanja zdrave mediteranske prehrane, održao niz besplatnih radionica Kuhanje je đir! za djecu i mlade, kao i za osobe starije životne dobi. Početkom listopada u Kuharskoj Akademiji održati će se po prvi put i zajednički kuharski master classovi za djecu i roditelje.

Početkom jeseni krećemo s prvim zajedničkim radionicama roditelja i djece

 

Scroll to Top