TEREZA ALABANDA: Slatka jesen – subotnji master class s jednom od vodećih hrvatskih slastičarki na temu enetremetsa s jabukama i kruškama

subota, 15. listopada 2022., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Jesensko voće, moderne tehnike i okusi po mjeri vrhunskih gurmana, tema su prvog master classa pastry chefice Tereza Alabande. Jedna od najboljih domaćih slastičarki i u drugoj sezoni u ŠKMER Akademiju donosi nam znanja s njezinih usavršavanja na prestižnoj pariškoj Akademiji kulinarske umjetnosti “Le Cordon Bleu” te “Barry Callebaut Chocolate Academy” u Wiezeu u Belgiji, kao i tajne svojih originalnih slastica.

Na ovom masterclassu će se praviti dva entremeta kojima će se obuhvatiti razne slastičarske tehnike kao što su izrada biskvita od badema, mekog karamel, dinstanje jabuka i krušaka sa začinima, priprema moussea od vanilije i glazure od karamela.

“Radionice su namijenjene slastičarskim entuzijastima, naprednim amaterima i slastičarima profesionalcima koji se žele dodatno usavršiti. Na svim radionicama će polaznici imati priliku aktivno sudjelovati u izradi svih slastica, što nije uobičajeno na drugim naprednim tečajevima. Uvijek ističem da je moja ideja master classa jedno ugodno i opušteno druženje tijekom kojeg stvaramo deserte i učimo o standardnim i novim slastičarskim tehnikama. Na kraju svake radionice polaznici će fotografirati svoje uratke uz nezaobilaznu degustaciju” – istaknula je Alabanda.

Znanje koje ćete dobiti na radionicama, kako o samim receptima, tako i o slastičarskim konceptima i tehnikama, polaznici mogu primijeniti kod kuće kako bi impresionirali prijatelje i rodbinu, kao i u restoranima koji se žele istaknuti drugačijom ponudom ili u hotelima visoke kategorije.

Cijena master classa je 1.507 kn (200 eur)

PRIJAVE I INFORMACIJE: 099 319 89 61, info@skmer.hr ili na:

Slastičarski Master Classovi

 

Scroll to Top