Gluten free radionica uz zdrave namaze od slanutka i slasne preljeve Sane Delikatese

održano 16. siječnja 2020., ŠKMER Kuharska Akademija, Split

Radionica chefa Martina Grubiše, stručnjaka za bezglutensku kuhinju, bila je prilika da se nauče raditi tijesta od tapioke, njoke od batata s kozicama i “gluten free” pogačice koje smo kušali s humusom naših suradnika Sana Delikatesa. S ljubiteljima kuhanja Grubiša radio je salatu od kvinoje i cikle i čokoladni brownies bez glutena uz koji se moglo probati i Sanin preljev od sezama s čokoladom. Taj preljev izuzetnog bogatog orašastog, čokoladnog okusa sadrži najfiniju tamnu čokoladu sa 70% kakaa i zaslađen je samo s minimalnom količinom prirodnog nerafiniranog smeđeg šećernog sirupa od trske (demerara). Bogat je energijom, esencijalnim masnim kiselinama, antioksidantima, vitaminima, mineralima i aminokiselinama. Odličan je dodatak za sladolede, kolače, voćne salate i druge slastice, a posebno je ukusan i kao namaz na kruhu.

Više o svemu naći ćete na linku: https://sana-delikatese.hr/kategorija-proizvoda/preljevi/

Hummus kušali smo, pak, s bezglutenskim pecivom, a Sana Delikatese nude ga u pet varijanti: classic, sa zrnima slanutka, s čilijem, zelenom paprikom i bučinim sjemenkama. Taj namaz osvojio titulu je  Odabranog proizvoda godine Hrvatske na temelju ocjene potrošača te nosi vegan, gluten-free, halal i kosher certifikate, ima nizak glikemički indeks, bez kolesterola je, a pored svega navedenog i vrhunski okus.

https://sana-delikatese.hr/?s=hummus&post_type=product&taxonomy=product_cat&product_cat=0

 

Scroll to Top